سُجُك خاورميانه؛ غذای محبوب لبنانی ها
۲۰۷۰۸۷
۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
۵۵۵۳۸ 
كشورهاي عرب اطراف ايران يك غذاي مشترك خيلي خوشمزه و ساده دارند به نام سجك. سجك با گوشت چرخ‌كرده و نان پيتا كه نان عربي هم گفته مي‌شود، يكي از محبوب‌ترين غذاهاي اعراب است.
مجله آشپزی مثبت: كشورهاي عرب اطراف ايران يك غذاي مشترك خيلي خوشمزه و ساده دارند به نام سجك. سجك با گوشت چرخ‌كرده و نان پيتا كه نان عربي هم گفته مي‌شود، يكي از محبوب‌ترين غذاهاي اعراب است. غذايي كه خيلي دنگ و فنگ ندارد و سريع آماده مي‌شود.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

اين غذا كه اغلب براي وعده شام سرو مي‌شود در بيشتر شب‌هاي عيد و مهماني خودماني برای پذيرايي پخته مي‌شود. حتي در كشور لبنان اين غذا در رديف غذاهاي رسمي‌شان قرار گرفته‌است. اگر دل‌تان مي‌خواهد يك شام جديد و مقوي و البته سريع و بي‌دردسر درست كنيد سجك عرب‌ها را بپزيد.

مواد لازم 

  • 300 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • 1 بوته سير
  • 1 ق چ پودر زنجبيل
  • 1 ق چ فلفل سياه   
  • 1 ق چ دارچين
  • 1 ق چ پاپريكا
  • نمك به اندازه دلخواه
  • 1 عدد نان پيتا

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

طرز تهیه:

1. گوشت چرخ كرده را براي 10 دقيقه در هواي آزاد آشپزخانه بگذاريد. گوشت بايد دو بار چرخ شده باشد.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

2.  سير را رنده كنيد و با بقيه ادويه‌ها  و نمک داخل گوشت بريزيد.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

3.  گوشت را خوب ورز بدهيد تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل تصوير به شكل يك گلوله بزرگ در بياورید و براي يك ساعت درون يخچال بگذاريد.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

4. حالا نان پيتا را از خط وسط آن جدا كنيد. مثل تصوير.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

5.  گوشت چرخ‌كرده را روي نان پهن کنید. حواس‌تان باشد كه فقط يك لايه نازك روي نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

6.  حالا نان پيتا را مثل تصوير لوله كنيد.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

7.  با چاقوي اره‌اي مخصوص برش، سجك را مثل تصوير برش بزنيد.

سُجُك خاورميانه، غذای محبوب لبنانی ها

8.  سجك‌ها را براي 15 دقيقه در فر با درجه 180 سانتي‌گراد بگذاريد تا بپزد. البته لبناني‌ها سجك را در روغن و روي حرارت كم سرخ مي‌كنند. اردني‌ها هم سجك را برش نمي‌دهند و بعد از اينكه لوله‌اي كردند، درون فر مي‌گذارند و بعد از اينكه كمي سرد شد با چاقو مي‌برند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج