استانبولی ﻣﺎﻫﯽ، افطاری سراوانی ها
۲۲۲۴۰۴
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶
۳۱۹۳۵ 
اگر طرفد ار استانبولی پلو هستید، حتما از این نوع با ماهی د ارش هم خوشتان می آید. غذای سنتی مرد م د ریای عمان و البته شهر سراوان.
مجله آشپزی مثبت - ساناز جنگی زهی: اگر طرفد ار استانبولی پلو هستید، حتما از این نوع با ماهی د ارش هم خوشتان می آید. غذای سنتی مرد م د ریای عمان و البته شهر سراوان. این پلو مثل بیشتر غذاهای مرد م این منطقه، عطر و طعم پر اد ویه و خاص خود ش را د ارد. پلویی که مرد م این شهر با آن از مهمان های خاص و ویژه شان خصوصا د ر شب های ماه رمضان برای افطار پذیرایی می کنند.

استانبولی ﻣﺎﻫﯽ، افطاری سراوانی ها

مواد لازم برای 4نفر

  • 500 گرم ماﻫﯽ ﺷﯿﺮ
  • 2 پیمانه برنج
  • 1 ﻋﺪﺩ  ﭘﯿﺎﺯ ﺩ ﺭﺷﺖ
  • 1 عد د  ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﺘﻮﺳﻂ
  • 3 عد د ﺳﯿﺮ ﻟﻪ ﺷﺪﻩ 89
  •   2  /1 ق م ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ
  • ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﻧﻤﮏ و ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
  • 2 ق س ﺍﺩ ﻭﯾﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﻣﺎﻫﯽ
  • 1 ق س  آب لیمو
  • 1 ق س اد ویه ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺑﺮﯾﺎﻧﯽ
  • ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺭﻭﻏﻦ
  • 1 ق س ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺧﺮﺩ شد ه
  • 2 عد د ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ آب پز
  • 3 پیمانه بزرگ آب جوش،
  • ﭼﻮﺏ ﺩ ﺍﺭﭼﯿﻦ و ﺑﺎﺩﯾﺎﻥ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺍی ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ 3 ﻋﺪﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﯿﺲ ﮐﺮﺩ ﻥ ﺑﺮﻧﺞ

طرز تهیه:

1. برنج را با باد یان، د ارچین و مقد ار کافی آب بگذارید خیس بخورد.

2.  نمک، زرد چوبه، اد ویه ماهی و اد ویه مخصوص بریانی را با هم مخلوط کرد ه و روی ماهی بمالید.

3.   تکه های ماهی را د اخل تابه، د رون روغن، روی حرارت ملایم سرخ کنید.

4.   پیازها و سیرها را د ر یک قابلمه بزرگ تفت د هید. زنجبیل، گوجه فرنگی خرد شد ه و گشنیز را هم به آن اضافه کنید.

5.  تکه های سرخ شد ه ماهی، نمک، زرد چوبه، آب لیمو و آب جوش را هم د اخل قابلمه اضافه کنید. وقتی جوش آمد برنج را هم بریزید.

6.   وقتی آب برنج تمام شد، روی برنج کمی گشنیز بریزید و بگذارید د م بکشد، سپس روی آن را با تخم مرغ آب پز تزیین کنید.

جور دیگه

اگر ماهی شیر در دسترس ندارید می توانید از تن ماهی بدون طعم استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج