کباب مرغ، افطاری تبریزی ها
۲۲۲۴۱۰
۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴
۴۳۰۰۰
کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند.
مجله آشپزی مثبت: کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند. کباب کوبیده مرغ که پختنش اصلا سخت نیست و فقط کمی حوصله می خواهد. این کباب یکی از غذاهای محبوب این شهربرای افطار هم  است.

کباب مرغ، افطاری تبریزی ها

مواد لازم برای 2 نفر

  • 2 عد د سینه مرغ
  • 1 عد د پیاز
  • 2 حبه  سیر
  • به اند ازه د لخواه نمک و فلفل سیاه
  • 1 ق س  پود ر نان
  • 1 ق س  گشنیز خرد شد ه

طرز تهیه:

1. ابتدا سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.

2.  در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.

3. حالا پیاز و سیر را با نمک و فلفل را به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .

4.  گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.

5.  مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.

6.  بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب پز یا زغال کباب کنید.

نکته

 به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
United States
12:48 - 1394/04/23
من خودم تبریزی هستم خیلی کباب خوشمزه ایی هس جای همتون خالی امیدوارم تشریف بیارین و از خوردنش لذت ببرین
Iran, Islamic Republic of
12:48 - 1394/04/24
حتما خوشمزه است من يه بار كوفته تبريزو خوردم خيلي عالي بود غذاهاي تبريزي ها خوشمزه است
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج