سوپ میگو، افطاری سریع بوشهری ها
۲۲۲۴۱۷
۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۵
۳۴۰۰۰ 
سوپ میگو یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد.
مجله آشپزی مثبت - خد‌یجه نصری: سوپ میگو یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد. مرد م بوشهر د ر کنار همه غذاهای خوشمزه ای که با ماهی و میگو د رست می کنند، سوپ میگو را هم د ارند که مخصوص این شبهاست.

سوپ میگو، افطاری بوشهری ها

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

  • 200 گرم میگو
  • 3 ق س جعفری خرد شد ه
  • 2 /1 پیمانه هویج نگینی خرد شد ه
  • 1 عد د پیاز
  • 1 حبه سیر
  • 1 ق س رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1. هویج نگینی شده را داخل یک قابلمه مناسب با مقداری آب بگذارید تا بپزد.

2.  حالا سیر خرد شده و پیاز نگینی شده را هم اضافه کنید.

3. رب گوجه فرنگی و جعفری را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.

4.   بعد از اینکه هویج و جعفری خوب پختند و رنگشان عوض شد، میگوها را اضافه کنید.

5.  نمک و فلفل را هم در پایان بریزید. بعد از 10 دقیقه از اضافه کردن میگوها، سوپ آماده است.

نکته 1

 به جای میگو می توانید از تکه های گوشت ماهی شیر هم استفاده کنید.

نکته 2

اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، به اندازه نصف قاشق چایخوری از آن داخل سوپ‌تان بریزید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج