آش لاهیجانی ها برای افطار چقد ر می چسبه!
۲۲۲۴۱۹
۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
۴۹۳۲۰ 
آش خورهای حرفه ای می د انند آش افطاری چقد ر می چسبد غیر از آش رشته و آش شله قلم کار که طرفد اران خودش را د ارد، هر کجای این سرزمین، آش منحصر به فرد ی به نام خود ش ثبت کرد ه است.
مجله آشپزی مثبت - سوسن مرتضوی: آش خورهای حرفه ای می د انند آش افطاری چقد ر می چسبد غیر از آش رشته و آش شله قلم کار که طرفد اران خودش را د ارد، هر کجای این سرزمین، آش منحصر به فرد ی به نام خود ش ثبت کرد ه است. مثل آش لاهیجان که اگر یک بار امتحان کنید د یگر برای همیشه از طرفد اران پرو پا قرصش می شوید.

آش لاهیجان

مواد لازم برای 4 نفر

  • 200 گرم جو پوست کند‌ه
  • 400 گرم سبزی آش
  • 2 /1 پیمانه لوبیا قرمز
  • 2 /1 پیمانه نخود
  • 1 پیمانه آب گوشت
  • 2  /1 پیمانه عدس
  • 2 عد‌د پیاز
  • 5 عد‌د سیر
  • به میزان لازم نعنا خشک
  • 1 پیمانه کشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

1. همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. البته عدس احتیاجی به خیس شدن ندارد.

2.  جو پوست کنده را با سه لیوان آب در یک قابلمه مناسب بگذارید روی حرارت کم بپزد.

3.  وقتی جو پخت، حبوبات پخته شده را به همراه آب گوشت و عدس به جو اضافه کنید.

4.  حالا سبزی آش را بریزید.

5.  وقتی سبزی آش پخت، یک پیاز را نگینی خرد کنید و با نعنا و زرد چوبه تفت دهید و سپس به آش اضافه کنید تا رنگش عوض شود. با پیاز باقیمانده و سیر، پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.

6.  وقتی آش خوب جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ، سیر داغ ، پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:34 - 1395/02/21
کی میگه این اش مال لاهیجانه؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج