بز قورمه؛ غذای تخصصی کردهای سنندج
۲۲۳۶۰۱
۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
۳۸۷۹۲ 
تخصص کردها در کباب و غذاهایی است که با گوشت پخته می‌شوند. یکی از این غذاها بز قورمه است. خوراکی خوشمزه و لذیذ و البته سنتی.
مجله آشپزی مثبت - کتایون مراد پور:  تخصص کردها در کباب و غذاهایی است که با گوشت پخته می‌شوند. یکی از این غذاها بز قورمه است. خوراکی خوشمزه و لذیذ و البته سنتی. این غذا در بیشتر مهمانی ها و جشن‌ها سرومی‌شود. البته این غذا در کرمان ، یزد و سیرجان هم طبخ می‌شود اما مدل سنندجی‌اش کمی با بقیه فرق می‌کند.

بز قورمه سنندج

 مواد لازم برای 4 نفر

  • 300 گرم  گوشت گوسفند بااستخوان
  • 1 پیمانه کشک
  • 1 عدد  پیاز
  • 3 عدد  سیر
  • نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خردکنید و تفت دهید.

2.  سیر را هم رنده کنید و با پیاز روی حرارت کم تفت دهید تا نسوزد و تلخ نشود.

3.  گوشت را خورشی خردکنید و به پیاز و سیر اضافه کنید.

4. حالا زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید.

5. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید وبگذارید گوشت خوب بپزد.

6. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن خشک شد، کشک و نمک را اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه با گوشت بجوشد.

نکته:

اگر کشک شما غلیظ است آن را با یک استکان آب جوش رقیق کنید و دو دقیقه حرارت بدهید و بعد آن را روی گوشت بریزید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Germany
05:49 - 1396/05/19
دورغە من خودم سنندجیم چنین غذای اصلا وجود ندارد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج