قورمه سبزی گیاهی
۲۲۵۵۳۸
۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
۳۰۵۵۷ 
حالا که تصمیم گرفتــه ایـــد گیاهخوار شوید دلیل ندارد حسرت خوردن غذاهایی را که یک عمر مادرتان برای‌تان می‌پخت بکشید .
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: حالا که تصمیم گرفتــه ایـــد گیاهخوار شوید دلیل ندارد حسرت خوردن غذاهایی را که یک عمر مادرتان برای‌تان می‌پخت بکشید . شما می توانید همان غذاها را بدون گوشت ولی با همان مزه همیشگی بپزید و لذتشان  را ببرید .

قورمه سبزی گیاهی

مواد لازم برای 6-4 نفر

  •  150-100 گرم سویای درشت  فر‌آوری شده
  • 500 گرم سبزی ریز خرد شده
  • 2/1 پیمانه لوبیا قرمز
  • 6-5 عدد لیموعمانی
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2/1 ق چ زردچوبه
  • 2/1 ق چ فلفل
  • 2/1 ق چ ادویه
  • روغن به میزان لازم
  • نمک مقداری

طرز تهیه:

1.در قابلمه‌ای 6-5 قاشق روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سبزی‌های ریز شده را در روغن تفت دهید تا جایی‌که روغن سبز رنگ شود.

2. سویاها را در ظرفی دردار بریزید. روی آنها آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و حدود یک ربع صبر کنید تا نرم شوند. لوبیا را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید. لیمو امانی‌ها را با چنگال چند سوراخ کنید و در کمی آب خیس کنید.

3. پیاز را ریز خلالی یا نگینی خرد کنید. در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن تفت دهید.سویاها را از داخل آب بیرون آورید و با دست کمی فشار دهید. آنها را هم به پیاز اضافه کنید و با کمی ادویه، زردچوبه و فلفل تفت دهید.بعد از 4-3 دقیقه سبزی‌های سرخ شده را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و هم بزنید. لیموهای خیس خورده را هم اضافه کنید.

4.  حالا 2 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید خورش روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از نیم ساعت به لوبیاهای پخته نمک را هم بیفزایید و بگذارید خورش جا بیفتد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج