کاری پلو؛ جشنواره عطر و طعم
۲۳۵۴۱۳
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
۲۶۲۲۱ 
كاري پلو را هم مي شود يك غذاي هندي يا پاكستاني ناميد هم يك غذاي ايراني . خيلي مهم نيست اين غذا متعلق به كدام منطقه و كدام كشور است. مهم اين است كه اگر شما عاشق طعم و بوي كاري هستيد اين غذا را به ليست غذاهاي هفتگي تان اضافه كنيد.
مجله آشپزی مثبت - اکرم عسگری: كاري پلو را هم مي شود يك غذاي هندي يا پاكستاني ناميد هم يك غذاي ايراني . خيلي مهم نيست اين غذا متعلق به كدام منطقه و كدام كشور است . مهم اين است كه اگر شما عاشق طعم و بوي كاري هستيد اين غذا را به ليست غذاهاي هفتگي تان اضافه كنيد.

کاری پلو؛ جشنواره عطر و طعم

مواد لازم برای  4 تا 6  نفر

  • 5 عدد ران مرغ
  • 4 پیمانه برنج
  • 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
  • 50 گرم کره
  • 3 /1 پیمانه روغن مایع
  • 2 ق چ پودر فلفل قرمز
  • 1 ق س ادویه گرام ماسالا
  • 1 ق م ادویه بادیان
  • 1 پیمانه نخود فرنگی
  • 5 پیمانه آب جوش
  • 1 ق چ نمک
  • 1 ق چ پودر خردل

طرز تهیه:

1.  در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز را که نگینی خردکرده‌اید داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید. حالا زردچوبه را همراه با تکه‌های مرغ داخل قابلمه بریزید و آنها را کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. در قابلمه را بگذارید و حدود 45 دقیقه صبر کنید تا مرغ با حرارت کم بپزد.

2. در یک قابلمه دیگر کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. برنج را که قبلا به مدت 1 ساعت خیس کرده بودید، بدون آب داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید. حالا 5 پیمانه آب جوش را بریزید و صبر کنید تا برنج قل بخورد. حالا نخود سبز و ادویه‌جات را به برنج اضافه کنید و به‌آرامی مواد را با برنج مخلوط کنید، سپس برنج را به مدت 30 دقیقه دم کنید تا آماده شود.

3.  وقتی برنج آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با تکه‌های مرغ تزیین کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج