توخی کباب ترکیه ای
۲۴۲۱۳۴
۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۴
۴۰۱۸۱
شاید باورتان نشود که تلفیق دنبه با سینه مرغ قابل خوردن باشد ولی باور کنید که نه تنها این ترکیب قابل خوردن است بلکه خوشمزه هم هست.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: شاید باورتان نشود که تلفیق دنبه با سینه مرغ قابل خوردن باشد ولی باور کنید که نه تنها  این ترکیب قابل خوردن  است بلکه خوشمزه هم هست. ترکیه ای ها کبابی با همین دو ماده اصلی و مخلفات می ‍ پزند که بی نظیر است .

توخی کباب ترکیه ای

مواد لازم برای یک نفر

  • 50 گرم دنبه گوسفند
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 1 پیمانه برنج
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 2 حبه سیر(رنده شده)
  • 1 ق چ پودرفلفل قرمز
  • 2/1 ق چ پودر فلفل سفید
  •  3 ق س اسفناج (خرد شده)
  • 1 ق س فلفل دلمه‌ای (خردشده)
  • 2 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • کمی نمک
  • مقداری روغن

طرز تهیه:

1. سینه مرغ و دنبه را با ساطور بکوبید. وقتی مواد خوب له و مخلوط شدند  آنها را به کاسه‌ای منتقل کنید. سپس سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل ها به‌ آنها اضافه کنید. مواد له شده را خوب ورز دهید تا به خوبی مخلوط و چسبناک شود. اسفناج و فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم اضافه کرده و باز مواد را مخلوط کنید.

2. مایه کباب را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به دور یک سیخ پهن و کوتاه بپیچانید و فرم دهید. ظرفی را چرب کنید و کباب ها را در آن بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.  کباب‌ها را در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را پوره کنید و  برنج را با  پوره گوجه فرنگی و کمی نمک  به صورت کته بپزید.

3. سیب‌زمینی‌ها را به صورت حبه‌ای خرد کنیدو تف دهید.

4. سیب‌زمینی‌ها را بعد از سرخ شدن از روغن بیرون بیاورید .برنج آماده را هم در قالب دلخواه بریزید و کمی فشرده کنید.

5. کباب که آماده شد  آن را در ظرف دلخواه بگذارید. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در کنارش بریزید و قالب برنج را کنار آنها برگردانید. غذا آماده سرو است.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
17:43 - 1394/06/28
خدایا من از نزدیک غذاهای این شهر رویایی بخورم .آمین ......
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج