طرز تهیه اسپاگتی قارچ و مرغ
۲۴۲۳۴۴
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
۷۱۰۱۰
اکثرا عادت کرده ایم ماکارونی را با گوشت چرخ کرده درست کنیم. اما ماکارونی با گوشت مرغ و قارچ هم لذت خاص خودش را دارد. اتفاقا درست کردن این غذا خیلی هم راحت است. پیشنهاد می کنم امتحان کنید.
وب سایت ایران کوک: اکثرا عادت کرده ایم ماکارونی را با گوشت چرخ کرده درست کنیم. اما ماکارونی با گوشت مرغ و قارچ هم لذت خاص خودش را دارد. اتفاقا درست کردن این غذا خیلی هم راحت است. پیشنهاد می کنم امتحان کنید.

مواد اولیه:

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ 400 گرم
  • سیر 4 حبه
  • آب مرغ 1 لیوان
  • ماکارونی 100 گرم
  • جعفری خرد شده مقداری برای تزئین

طرز تهیه اسپاگتی قارچ و مرغ

طرز تهیه:


1- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

2- پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

3- آب مرغ ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید ، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

4- در صورت تمایل میتوانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج