شـوید قـورمه
۲۴۳۳۰
۰۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۹
۱۲۰۰۷ 
از ابتدای فصل بهار، سر و كله‌میوه‌هایی نظیر گوجه‌سبز و چغاله‌بادام در گوشه‌ و كنار شهر پیدا می‌شود و همه آنهایی كه ترشی‌خور هستند، آب از لب و لوچه‌های‌شان آویزان می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: از ابتدای فصل بهار، سر و كله‌میوه‌هایی نظیر گوجه‌سبز و چغاله‌بادام در گوشه‌ و كنار شهر پیدا می‌شود و همه آنهایی كه ترشی‌خور هستند، آب از لب و لوچه‌های‌شان آویزان می‌شود.این فصل اینقدر خوردنی‌های متنوع دارد كه آدم دلش می‌خواهد با همه آنها غذا درست كند‌، این غذا یكی از آن‌غذاهایی‌ است كه با این سبز‌ترش و پرخاصیت درست می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر
  •  روغن مایع: 7 قاشق سوپخوری
  •  كره در صورت دلخواه: 20 گرم
  •  پیاز متوسط: یك عدد
  •  مرغ متوسط تكه‌شده: یك عدد
  •  شوید: 500 گرم
  •  گوجه‌سبز: 500 گرم
  •  شكر: یك قاشق سوپخوری
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم
  •  آرد ذرت: یك قاشق چایخوری
روش تهیه

1- قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار دهید سپس روغن و كره را اضافه كنید، پیاز نگینی خردشده را داخل آن سرخ كرده و آن را از روغن خارج كنید.

2- در همان ظرف مرغ‌ها را سرخ كرده تا طلایی شود، آنها را نیز از روغن خارج كنید.

3- سبزی كه همان شوید خرد شده است 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

4- روی گوجه‌سبز‌ها را با چاقو شكاف ایجاد كنید یا اگر حوصله دارید هسته‌هایش را بگیرید و به سبزی اضافه كنید و كمی تفت دهید، مرغ و پیاز سرخ‌شده را در ظرف بریزید و به همراه 2 پیمانه آب جوش، شكر و نمك و فلفل بگذارید بپزد تا زمانی كه مرغ پخته شود. این خورش خوشمزه را با كته سرو كنید.

نکات آشپزی

1- می‌توان به جای تكه‌های مرغ از گوشت قرمز یا فقط از سینه یا فیله مرغ استفاده كرد.

2- برای لعاب‌دادن به خورش از آرد ذرت حل شده و آب سرد استفاده كنید.

3- گوجه‌سبز به علت داشتن ویتامین C و آنتی‌اكسیدان، بدن را مقابل عوامل عفونی، مقاوم كرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج