مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت
۲۴۶۰۷۶
۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
۲۵۶۹۴ 
مینی پیتزا از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است. دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده ایم. برای تهیه ی آن از قالب کاپ کیک و خمیری که بصورت خانگی و یا از بیرون تهیه شده استفاده می کنیم.
وب سایت آشپز باشی: مینی پیتزا از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است. دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده ایم. برای تهیه ی آن از قالب کاپ کیک و خمیری که بصورت خانگی و یا از بیرون تهیه شده استفاده می کنیم.

مواد لازم: 

  • 1پیمانه آرد
  •  به میزان لازم روغن زیتون
  • 225 گرم خمیر پیتزا
  • 1 پیمانه موزارلا رنده شده
  • 1 عدد بزرگ  گوجه فرنگی 
   مینی پیتزا
نکات:

۱- قالب های کاپ کیک استاندارد معمولاً ۶ تایی یا ۱۲ تایی هستند. اگر میخواهید ۶ پیتزا را در قالب های ۱۲ تایی درست کنید، بین آن ها فضای خالی بگذارید. قالب های نچسب راحت تر هستند اما لزوماً مورد نیاز نیستند. قالب های نازک معمولاً موجب سوختن می شوند.

۲- برای چرب کردن قالب ها از روغن زیتون ارگانیک استفاده کنید ، محصولات ارگانیک سلامت غذایی بیشتری دارند.

 طرز تهیه:

 1. فر را روی 450 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. قالب شش تایی کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید. روی یک سطحی که آردپاشی شده است، هر خمیر را با وردنه به دایره هایی با دور 15 سانتی متر تبدیل کنید. هر خمیر را داخل قالب فشار دهید تا به ته و اطراف قالب بچسبد. روی آن نمک و فلفل بپاشید.

 2. روی هر قالب 1 قاشق چایخوری پنیر و 1 قایق چایخوری گوجه فرنگی (تکه شده) بریزید. در این مرحله می توانید هر مادۀ غذایی دلخواهتان را اضافه کنید و سپس روی آن دوباره پنیر و گوجه را اضافه کنید. قالب ها را حدود 12 دقیقه داخل فر بگذارید تا پیتزاها طلایی و ترد شوند. بعد از بیرون آوردن از فر، 2 دقیقه صبر کنید سپس پیتزاها را از قالب جدا کنید.

3. جدیدترین و به روزترین دستورپخت های غذاهای ایرانی و غذاهای فرنگی، بر آن است که اموزش اشپزی را در بین کاربران ارتقاء داده این مجموعه در کنار دستورات غذایی ، دستورات سفره ارایی و شیرینی پزی را در کنار اموزش غذاها ارائه داده است، امید است بتوانیم اطلاعات خوبی در زمینه اشپزی به کاربران عزیز ارائه دهیم
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج