قورمه سبزی یا خورش سبزی اهوازی
۲۵۶۹۹۱
۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۲
۴۰۷۴۲ 
آشپزی را هم می توان به عنوان یک فعالیت روزمره خسته کننده در نظر گرفت، هم می توان به آن به چشم یک تفریح هنری نگاه کرد، انتخاب با خود شما است.
وب سایت ایران آنلاین: آشپزی را هم می توان به عنوان یک فعالیت روزمره خسته کننده در نظر گرفت، هم می توان به آن به چشم یک تفریح هنری نگاه کرد، انتخاب با خود شما است که آیا می خواهید از زمانی که صرف می کنید لذت ببرید یا نه، اگر جواب مثبت است پس این مطلب می تواند حسابی به شما کمک کند.

خورش سبزی اهوازی

موادلازم:
  • سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله: 5/1 کیلو
  • گوشت تازه گوسفند:   5/1 کیلو گرم
  • پیاز: : 2 عدد
  • لوبیا چشم بلبلی: 400 گرم
  • گرد لیمو عمانی: 150 گرم
  • آبلیمو ترش: نصف فنجان
  • نمک، فلفل و زردچوبه:  مقداری
طرز تهیه:

1. پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.

2.سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید.

3.خورش شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه برنج در در ظرف‌های نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا می‌توانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:22 - 1394/08/01
نیازی به اضافه کردن آب به قورمه سبزیتون نیست؟
Iran, Islamic Republic of
21:50 - 1394/08/01
سلام
این رسپی من درآوردی از کجا دراومده که ما تا حالا نشنیده و نخوردیم.لطفا با این دستور پخت مواد غذایی خودتان را ضایع نکنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج