طرز تهیه خورش پرتقالِ شمالی
۲۵۷۴۸۰
۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۵
۲۳۰۶۱ 
خورش پرتقال با آنکه شاید جدید به نظر برسد اما از خورش های آشنا در مناطق شمالی کشور است. این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را خواهد داشت.
وب سایت دلگرم: خورش پرتقال با آنکه شاید جدید به نظر برسد اما از خورش های آشنا در مناطق شمالی کشور است .این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را خواهد داشت.

طرز تهیه خورش پرتقال

آماده سازی: 1 ساعت

مواد لازم : برای 3 نفر

  •  پیاز متوسط      2 عدد
  •  آرد      2 قاشق غذا خوری
  •  شكر      2 قاشق غذا خوری
  •  پرتقال بزرگ      2 عدد
  •  آب پرتقال     3 پیمانه
  • خلال پسته     50 گرم
  • مرغ خام و خلال شده     200 گرم
  • نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه :


1- ابتدا پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه كرده و كنار بگذارید.

2- در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید.آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه كرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شود.

3- در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شكر مخلوط كنید .وقتی شكر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و كمی نمك اضافه كنید(اضافه كردن زعفران اب كرده هم خالی از لطف نیست!!!).

4- مواد را كمی تفت دهید و سپس تكه های پرتقال را اضافه كنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود.زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین كنید.

توجه :

1- مدت پخت این خورش باید كوتاه باشد تا پرتقال شكل خود را حفظ كند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه كنید.

2- مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه كردن شكر بهتر است پرتقال كمی ترش باشد تا مزه خورش متمتیل به ملس شود.

خواص پرتقال

طرز تهیه خورش پرتقال

1. پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است.

2. برای لطافت و زیبایی پوست به کار می رود.

3. اگر پوست خشک شده پرتقال را داخل بخاری بیاندازید بوی بد سیگار را از بین می برد.

4. از پرتقال برای رژیم مناسب لاغری می توانید استفاده کنید .

5. جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .

6. پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .

7. رقیق کننده خون است و به همین علت بهترین راه برای از بین بردن جوش صورت می شود استفاده کرد.

8. پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .

9. پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند .

10.خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .

11. آب پرتقال در کودکان یک ساله سبب تسریع در آمدن دندانها می شود.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج