طرز تهیه گل کلم پلو با سبزیجات
۲۶۳۴۲۵
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
۲۹۴۳۵ 
کلم پلو یکی از غذاهایی است که بعضی ها خیلی دوست دارند و بعضی ها از آن متنفرند. اما حالا ابتکار به خرج داده ایم و گل کلم و سبزیجات دیگر هم به مواد این غذا اضافه کرده ایم. در واقع طوری سبزیجات پلو! داریم.
وب سایت سوران: کلم پلو یکی از غذاهایی است که بعضی ها خیلی دوست دارند و بعضی ها از آن متنفرند. اما حالا ابتکار به خرج داده ایم و گل کلم و سبزیجات دیگر هم به مواد این غذا اضافه کرده ایم. در واقع طوری سبزیجات پلو! داریم.

مواد اولیه:

  • گل كلم (گل شده) 2پیمانه
  • برنج 5پیمانه
  • كلم (1پیمانه) برگ
  • هویج (ریز شده) 1پیمانه
  • ریحان (ریز شده) 1پیمانه
  • شوید (ریز شده) 1پیمانه
  • زیره 4قاشق غذاخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • دارچین به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • كره به میزان لازم
  • زعفران (اختیاری) به میزان لازم

طرز تهیه گل کلم پلو

طرز تهیه:


1- ابتدا برنج را شسته و با آب و نمك خیس می‌كنیم. گل‌كلم، برگ كلم و هویج را كه همگی خرد شده اند درون یك قابلمه به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌‌جوشانیم تا نرم شود و آن را آبكش می‌كنیم.

2- در ظرفی كره اضافه كرده و زیره را درون آن تفت داده و گل كلم، هویج و برگ كلم آبكش شده را با نمك، فلفل و زردچوبه تفت می‌دهیم و كنار می‌گذاریم.

3- برنج را جوشانده و آبكش می‌كنیم. كف قابلمه كاهو یا سیب‌زمینی یا نان گذاشته و روغن می‌ریزیم و كمی زیره می‌‌پاشیم، لابه‌لای برنج، گل كلم، برگ كلم، هویج، شوید و ریحان ریخته و در آخر با كمی روغن و آب و زعفران دم كرده آن را دم كرده و روی آن كمی دارچین و زیره می‌پاشیم.

نكات:

1) اگر دوست دارید به این غذا گوشت یا مرغ اضافه كنید.
 
2) گرد غوره این غذا را خوشمزه تر میكند.

3) اگر دوست دارید به جای كره از روغن استفاده كنید.

4) این غذا با ته چین ماست بسیار لذیذ تر است.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج