آموزش تصویری: طرز تهیه مرغ بریان
۲۶۶۹۲۴
۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
۳۳۰۹۸ 
اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه تره. این غذا خیلی خوشمزه اس و شما میتونید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج اونو سرو کنید.
وب سایت سوران: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه تره. این غذا خیلی خوشمزه اس و شما میتونید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج اونو سرو کنید.
 
مواد اولیه:

  • مرغ 1 کیلو
  • پودر پاپریکا 4 ق چ
  • پودر سیر و پودر پیاز هرکدام 3 ق چ
  • فلفل قرمز 3 ق چ
  • فلفل سیاه و سفید 3 ق چ
  • آویشن 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • تکه های فلفل قرمز 1/2 ق چ
  • روغن زیتون 2 ق غ

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.

به ترتیب: پودر فلفل قرمز:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

پودر پیاز:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

پاپریکا:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

آویشن:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

فلفل سیاه و سفید:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

پودر سیر:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

حالا نمک:

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.

حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

و به مدت 1 تا 1/5 ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)

حالا برش داده و سرو کنید.

نوش جان

طرز تهیه مرغ بریان (BLACKENED CHICKEN)
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج