اسپاگتی پومودورو؛ اسپاگتی گوجه و ریحان
۲۷۶۸۰۶
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
۱۹۶۶۵ 
اسپاگتی جزو غذاهای محبوبی است که راحت و سریع آماده می‌شود. در این مطلب اسپاگتی به شما آموزش می‌دهیم که ساده و راحت و با مواد مغذی تهیه می‌شود.
وب سایت آشپزباشی: اسپاگتی جزو غذاهای محبوبی است که راحت و سریع آماده می‌شود. در این مطلب اسپاگتی به شما آموزش می‌دهیم که ساده و راحت و با مواد مغذی تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • ریحان ۱ شاخه
  • اسپاگتی   ۴۵۰ گرم

اسپاگتی پومودورو از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که بخش آموزش آشپزی، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

اسپاگتی پومودورو

نکاتی در رابطه با طرز تهیۀ اسپاگتی پومودورو :


۱- سیرها را ریز خرد کنید.

۲- می توانید از کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده استفاده کنید.

۳- پنیر پارمزان را رنده کنید.

طرز تهیه:

1- یک قابلمۀ بزرگ از آب را به جوش بیاورید.

2- روغن زیتون و سیر را داخل یک ماهیتابه روی شعلۀ متوسط سرخ کنید. روغن را پخش کنید و صبر کنید تا سیر سرخ شود ولی قهوه ای نشود. فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. گوجه فرنگی ها، نمک، فلفل، شکر را را نیز اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا به جوش بیایند و شعله را کم کنید تا حداقل 20 دقیقه و حداکثر 30 دقیقه آرام بپزند. در 5 دقیقۀ آخرِ پخت، ریحان را اضافه کنید و قبل از سرو آن را بردارید.

3- در این حین، داخل آب جوش مقدار زیادی نمک بریزید. پاستا را اضافه کنید تا کمی نرم شود. پاستا را آبکش کنید و داخل ظرف بریزید و نصف پیمانه از سس را روی آن بریزید. برای هر بشقاب، کمی سس اضافه تر بریزید و پارمزان و روغن زیتون و فلفل سیاه را نیز به میزان دلخواه اضافه کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج