یک غذای مردانه؛ ته‌چین دنده
۲۷۸۷۶
۲۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۱
۳۲۶۰۳ 
یك غذای لذیذ و مقوی برای روزه‌داران عزیز كه در عین مقوی بودن سازگار با ذائقه ایرانی است و با توجه به اینكه قیمت دنده ارزان‌تر از سایر بخش‌های گوشت است، ‌پول زیادی از جیب مبارك‌تان نمی‌رود.
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها:  یك غذای لذیذ و مقوی برای روزه‌داران عزیز كه در عین مقوی بودن سازگار با ذائقه ایرانی است و با توجه به اینكه قیمت دنده ارزان‌تر از سایر بخش‌های گوشت است، ‌پول زیادی از جیب مبارك‌تان نمی‌رود.



مواد لازم برای 4 نفر
  •   برنج: 4 پیمانه، خیس كرده
  •  دنده گوسفند: 800 گرم، خرد شده
  •  پیاز متوسط: یك عدد، چهارقاچ
  •  سیر: 2 حبه
  •  زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  •  ماست خامه‌ای: 150 گرم
  •  زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  •  زعفران دم‌كرده: یك‌چهارم پیمانه
  •  روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه

دو قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و دنده را 5 دقیقه در‌ آن تفت دهید، سپس زردچوبه را با پیاز و سیر اضافه كرده و پس از 3 دقیقه 2 پیمانه آب‌جوش اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 2 ساعت آن را بپزید.4 لیتر آب را با 4 قاشق غذاخوری نمك در یك قابلمه به جوش بیاورید، سپس برنج را در آن بریزید و حدود  10 دقیقه بجوشانید تا مغز آن نرم شود، سپس آبكش كرده و كنار بگذارید.زرده‌ها را در یك كاسه بزرگ بزنید تا یكدست شود، سپس ماست و زعفران را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. دنده‌ها را در مایه ته‌چین بخوابانید و به خوبی مخلوط كنید.روغن باقیمانده را در یك قابلمه متوسط داغ كرده و یك لایه برنج كف آن ریخته و صاف كنید. مایه دنده را روی آن ریخته و صاف كنید و باقیمانده برنج را روی آن بریزید و ته‌چین را 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا دم بكشد.


نکته :

1- هنگام دم كردن ته‌چین كمی آب در حد چند قاشق غذاخوری اضافه و 5 دقیقه شعله را زیاد كرده تا بخار كند، سپس شعله را كم كنید.


2- قبل از كشیدن غذا، دور ته‌چین را روغن بریزید تا قالبی جدا شود.


برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
08:08 - 1394/09/20
وقتی تچه چین با دنده و یا گوشت با تکه های بزرگ دم می کنیم باید در دیگ مسی باشد تا زود نسوزد و زمان دم هم باید حدود یکساعت باشد .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج