مهمانی به سبک گیلانی‌ها با «خورش ترشه تره»
۲۷۸۹۰۶
۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
۲۴۶۴۸ 
شمالی ها و مخصوصا گیلانی ها به مهمان نوازی معروفند. کافی است شبی مهمان گیلانی ها باشید، آن شب خوشبخت دنیایید. خورش ترشه تره یکی از غذاهایی است که هروقت به خانه گیلانی ها رفتید از آنها تقاضا کنید که برایتان درست کنند.
مجله آشپزی مثبت - فاطمه سادات شمس: شمالی ها و مخصوصا گیلانی ها به مهمان نوازی معروفند. کافی است شبی مهمان گیلانی ها باشید، آن شب خوشبخت دنیایید. خورش ترشه تره یکی از غذاهایی است که هروقت به خانه گیلانی ها رفتید از آنها تقاضا کنید که برایتان درست کنند.

خورش ترش تره

مواد لازم براي 4  نفر

  • 400 سبزی (مخلوطی از گشنیز،تره،جعفری و اسفناج)
  • 1 پیمانه سر پر برنج   
  • 1 بوته  سیر   
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2  /1 1 لیوان آب نارنج   
  • به مقدار لازم نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه

طرز تهیه:

1. سبزی را درشت خرد کنید و بعد از شستن، کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و برنج را همراه با مقداری آب از چند ساعت قبل در آن خیس کنید. بعد از چند ساعت قابلمه را روی اجاق بگذارید. سبزی را به همراه یک پيمانه آب به برنج اضافه کنید و بگذارید بپزد.

2. بوته سیر را حبه کرده و ریز خردکنید. تابه ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس سیر خرد شده را در روغن تفت دهید و حین تفت دادن زردچوبه را هم اضافه کنید.

3. سیر تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید. آب نارنج را هم بیفزایید.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و همراه نمک، فلفل و دارچين داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.

4.  بعد از اینکه خورش به روغن افتاد آن را با کته سرو کنید.البته این غذا را با نان هم می شود سرو کرد.

يه جور ديگه

-اگر آب نارنج در دسترس نداشتید، می توانید از آب انار استفاده کنید. البته در این صورت رنگ خورش مقداری تیره تر می شود.

-شما می توانید به این خورش مقداری نعنا داغ هم اضافه کنید.

فوت و فن

برای اینکه خورش غلظت دار شود، 100 گرم آرد برنج را در آب نارنج حل کرده ، بعد کم کم به خورش اضافه کنید و هم بزنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:07 - 1394/10/16
مزه ی غذا یادت رفت حاج خانوم.. پس ماهی شور چی شد؟!

شوره کولی، تورشه تره مزه ی/
هتو که پسته شیرینی سبزه ی/

باقالا قاتوق مرا دستپیج ماهی/
فیشه بی میرزا قاسمی تنهایی/

"شیون فومنی"
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج