ته چين گوشت و سبزيجات
۲۸۹
۱۶ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۰
۲۱۷۲۱۴ 
طرز تهيه : گوشت را با پياز و روغن تفت داده و نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. آب را اضافه كره بگذاريد تا گوشت بپزد . كره را در قابلمه مناسبي جهت پخت برنج آب كرده...
مواد لازم براي 4 نفر :
گوشت بي استخوان: 500 گرم ، قيمه شده
پياز درشت: يك عدد، نگيني خرد شده
روغن مايع: يك قاشق سوپخوري
آب جهت پخت گوشت: 2 پيمانه
نمك و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
كره: صد گرم
هويج: يك پيمانه ، نگيني خرد شده
نخود فرنگي: 150 گرم
برنج: 3 پيمانه
آب جهت پخت برنج: به ازاي هر پيمانه برنج يك و نيم پيمانه
عصاره مرغ يا گوشت: 2 عدد

طرز تهيه :
گوشت را با پياز و روغن تفت داده و نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. آب را اضافه كره بگذاريد تا گوشت بپزد . كره را در قابلمه مناسبي جهت پخت برنج آب كرده ، هويج و نخود فرنگي را در آن كمي تفت دهيد . برنج شسته شده و نمك و فلفل را اضافه كرده ، تفت دهيد. آب و عصاره ها را اضافه كنيد و بگذاريد بپزد تا جايي كه آب آن كشيده شود ولي آن را دم نكنيد. گوشت پخته را كف قالب گرد ساده و ديواره بلند و يا ماهي تابه تفلون چرب شده بچينيد و برنج آماده را داخل آن بريزيد ، كاملا فشار دهيد و آب گوشت را روي برنج بدهيد. روي برنج را با كاغذ روغني خيس كرده بپوشانيد و چند حفره روي آن ايجاد كنيد. و در فر گرم شده با 350 درجه فارنهايت و يا 180 درجه سانتي گراد روي پنجره ي وسط فر به مدت 45 دقيقه قرار دهيد. سپس از فر خارج كرده و پس از كمي خنك شدن در ظرف مورد نظر برگردانيد.

نكته :
1 ـ اين دستور 507 گرم كربوهيدرات ، 140 گرم پروتئين ، 180 گرم چربي و 420 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ چون از عصاره استفاده مي كنيد در اندازه نمك دقت كنيد.
3 ـ جهت پخت برنج از آب سرد استفاده نماييد.
4 ـ كف قالب را مي توانيد كاغذ روغني پهن كرده چرب كنيد.

منبع : Ashpaz.org
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج