پلو یونانی با مـرغ
۲۹۴۴۶
۱۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۶
۱۵۰۰۸ 
در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود....

برترین مجله اینترنتی ایران




برترین ها: 

مواد لازم برای 4 نفر
  •  سینه مرغ كامل: 2 عدد
  •  پیاز داغ: یك پیمانه
  • رب: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •  پوره گوجه‌فرنگی: یك‌چهارم پیمانه
  •  آبلیمو: 2  قاشق سوپ‌خوری
  •  نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  •  جعفری: یك‌دوم پیمانه ساطوری شده

روش تهیه


1 - سینه مرغ را به همراه یك پیمانه آب و 2 عدد ساقه كرفس و هویچ بپزید.


2 - پس از پخت، آن را كاملا ریشه‌ریشه كنید.


3 - در قابلمه رب را با كمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود. 


4 - پیاز داغ، پوره گوجه، آبلیمو و ادویه‌ها را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.


 5 -  یك‌چهارم پیمانه آب مرغ اضافه كرده و سینه‌ها را به آن اضافه كنید و 30 دقیقه زمان دهید تا كاملا مرغ‌ها مزه‌دار شده و آب آن برود.


 6 - برنج دم‌كشیده سفید را در ظرف مورد نظر بكشید از مواد روی برنج ریخته و دور ظرف را با جعفری ساطوری پوشش دهید.

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:1
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
15:19 - 1391/05/18
آخه مرغ گیر نمیاد که آدم بخواد با کته بخوره حالا شما طرز پخت مرغ با پلو یونانی را یاد میدید؟؟؟!!!
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
22:06 - 1391/05/18
در حد همون پلو یونانی کافی بود!!!دیگه مرغ، خیلی تجملاتیش کرده!!
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
03:06 - 1391/05/20
اين كه همون استنبولي با مرغ ايراني فقط إز هم جداً شدة.
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
14:08 - 1391/05/24
این که پلو یونانی نیست پلو یونانی دارای قارچ/فلفل دلمه ای رنگی/نخود/ذرت با تکه های مرغ هستش.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج