خورش جوجه و برگه
۲۹۵۷۱
۲۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۱
۱۷۱۲۶ 
جوجه را همراه يك عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، 2 ساقه كرفس و 2 ساقه هويج بپزيد.
برترین مجله اینترنتی ایران


 برترین ها:

مواد لازم

  •  جوجه‌ كوچك: يك عدد
  •  آلو: يك‌دوم پيمانه
  •  برگه قيسي: يك‌دوم پيمانه
  •  پياز داغ: 4 قاشق سوپ‌خوري سرپر
  •  رب: 2 قاشق‌سوپ‌خوري
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:


1 - جوجه را همراه يك  عدد پياز بزرگ، يك عدد برگ بو، 2 ساقه كرفس و 2 ساقه هويج بپزيد.

2 -  از آنجايي كه جوجه درسته و با استخوان است پس الزاما حرارت را ملايم كرده و 2 ساعت زمان پخت دهيد.

3 - رب را در كمي روغن تفت دهيد تا بوي خامي آن برود.

4 -  پياز داغ، ادويه، آلو و برگه‌هاي قيصي خرد شده را به همراه يك د‌وم پيمانه آب مرغ را به مدت 10 دقیقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.

5 -  زعفران حل‌كرده، جوجه پخته را در اين مواد گذاشته و حرارت را كم كرده و 30 دقيقه زمان پخت دهيد.


نکات

  هنگامي كه برگه‌ها كاملا نرم و آلوها پخته شدند زمان سرو اين خورش فرا رسیده است.

  اين غذا را مي‌توانيد هم با برنج هم با نان سرو كنيد.

نكات آشپزي:

  •   در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید به جای جوجه از تکه های مرغ نیز استفاده کنید. توجه کنید مرغ را بپزید و سپس در این خورش استفاده کنید.
  •  توجه کنید که برگه‌های قیصی نباید در این خورش کاملا له شود. حتما باید بافت آنها طی پخت حفظ شود. پس زمان پخت آن را در نظر بگیرید.


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج