پاستا فنری به اضافه هرچه در یخچال دارید...
۲۹۷۷۱۴
۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
۱۸۳۷۶
براي آنهايي كه گياهخوار هستند پاستا يكي از غذاهاي رايج است . حالا كافي است كه تابه اي آماده كنيد و بعد از اين كه داخل آن كمي روغن يا كره گياهي ريختيد، هر آن چه كه نام آن گياه است و در يخچال داريد را خرد كنيد و در روغن كمي تفت دهيد.
مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه:

پنه  ریگاته با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه:

1. براي آنهايي كه  گياهخوار هستند پاستا يكي از غذاهاي رايج است . حالا  كافي است كه تابه اي آماده كنيد و بعد از اين كه داخل آن كمي روغن يا كره گياهي ريختيد، هر آن چه كه نام آن گياه است و در يخچال داريد را خرد كنيد و در روغن كمي تفت دهيد.

2. بعد از تفت هم يك پيمانه سس گوجه فرنگي دبش درست كنيد و به سبزيجات داخل تابه اضافه كنيد. حالا سس آماده است.

3. شما  مي توانيد آن را با هر پاستايي كه دوست داريد بخوريد و لذتش را ببريد. در اينجا پاستاي انتخابي پاستاي فسیلی يا همان  پاستاي پيچ است و از سبزيجات  مختلف شامل فلفل دلمه ای های رنگی، كدو و بادمجان استفاده  شده است ولي شما مي توانيد به همين تركيب كلم بروكلي و  ديگر سبزيجات زمستاني را هم اضافه كنيد. 

4. بعد از اينكه پاستاي آبپز شده را  داخل ظرف مورد نظر ريختيد، سس و سبزيجات را به صورت مخلوط يا جداگانه بريزيد.

5. شما مي توانيد در اين مرحله روي غذا  پنير  پارمسان  ریخته و سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج