آشپزی سریع: پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ
۲۹۷۷۲۹
۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۷
۲۲۷۹۰ 
در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.
مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

پنه  ریگاته با سس آلفردو و مرغ

مواد لازم:

  • فیله مرغ 200 گرم
  • پاستا پنه
  • جعفری خردشده

طرز تهیه:

1. 200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

2. حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

3. پاستا  پنه را به روش معمول در آب بپزید  و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را  روی شعله ملایم کمی  حرارت دهید؛  سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:27 - 1394/11/30
خب چرا طرز تهیه سس آلفردو رو نذاشتین؟!
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۱
والا این چی بود؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج