میكس گرانولا، مقوی دوست داشتنی
۳۰۷۲۳
۱۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۱
۲۰۸۹۹ 
گرانولا یك روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه‌های خشك یا مغزهای مقوی است كه بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود. این میكس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشكاران توصیه می‌شود.

برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها:  گرانولا یك روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه‌های خشك یا مغزهای مقوی است كه بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود. این میكس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشكاران توصیه می‌شود.
 



گرانولا را حتی كسانی كه در رژیم هستند مصرف می‌كنند، چون بدن آنها را سالم و قوی می‌كند. پس استفاده از آن بسیار مفید است. با كمی شیر می‌توان گفت، گرانولا یك غذای كامل است. كودكان را نیز از این غذا بی‌نصیب نگذارید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  •   عسل رقیق‌شده: 5 قاشق غذاخوری
  •   جو: 200 گرم
  •   مغز (بادام، فندق، گردو، پسته):  150گرم
  •   مغز تخمه آفتاگردان، كدوتنبل و كنجد: 50 گرم
  •   پودرنارگیل: 50 گرم
  •   میوه‌های خشك‌‌شده (كشمش و زردآلو): 50گرم
  •   شیر: به میزان دلخواه
  •   روغن زیتون: 5قاشق غذاخوری

روش تهیه:


فر را در درجه حرارت 081درجه سانتی‌گراد یا 053درجه فارنهایت قرار دهید. سینی فر را بیرون آورده و تمامی مغزها را درون آن بریزید. عسل رقیق شده را روی كل مغزها ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه كنید و به خوبی با یك قاشق هم بزنید تا روغن به همه جای آن برسد. برای مدت 52دقیقه سینی را داخل فر بگذارید. هر 5دقیقه یك‌بار سینی را بیرون آورده و با یك قاشق چوبی آن را له كنید و بعد دوباره داخل فر بگذارید. وقتی كه مغزها به رنگ طلایی درآمد آن را از فر بیرون آورده و میوه‌های خشك‌شده را اضافه كنید و بگذارید تا سرد شود. درهمین حال پودر نارگیل را با دست روی كل مواد پخش كنید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج