خورش استانبولی
۳۱۱۰۳
۰۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۸
۸۲۸۲ 
این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می‌كند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه‌ای ندارد.

برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: این خورش سرشار از پروتئین و كربوهیدرات است، تمامی نیازهای غذایی بدن شما را تامین می‌كند و در عین حال بسیار خوشمزه بوده و طبخ آن نیاز به تخصص ویژه‌ای ندارد.



مواد لازم برای 4 نفر:
  •  گوشت گوسفندی:  300 گرم
  •  سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
  •  پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
  •  گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، رنده‌شده
  •  رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
  •  نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
  •  روغن: 4 قاشق غذاخوری
  •  زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری

روش تهیه:


1 - سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتی‌متر حلقه‌حلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.


2 - پیاز را در روغن روی شعله متوسط 6 دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید. 2 پیمانه آب‌جوش را همراه پوره گوجه‌فرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 3 ساعت گوشت را بپزید.


3 - در 45  دقیقه پایانی پخت، سیب‌زمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیب‌زمینی له می‌شود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.

نکات:

 1 - اگر سیب‌زمینی استانبولی پوست نازك است، می‌توانید آن را با پوست استفاده كنید.


2 - می‌توانید قبل از سرو خورش یك قاشق چای‌خوری دارچین روی آن بپاشید.





انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
15:16 - 1391/06/15
چطور برنج را به صورت قالبی در می آورید ؟
لطفا توضیح می دهید؟

با سپاس
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج