«ناچو»، اسنک سریع مکزیکی
۳۱۹۶۴۶
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰
۲۷۷۶۰ 
ناچو (Nachos) غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.
وب‌سایت نمناک: ناچو (Nachos) غذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.

طرز تهیه ناچو مکزیکی فلفلی

مواد لازم :
 
  • 425 گرم کنسرو لوبیا
  • ¾ پیمانه سالسا
  • 2 تا 4 قاشق غذاخوری فلفل تند
  • 1 شیشه فلفل دلمه ای خلال شده
  • 1 پیمانه پنیر مونتری
  • پیازچه خرد شده
  • 5 عدد تورتیلا روغن
  • خامه ترش به میزان لازم

طرز تهیه ناچو مکزیکی فلفلی

طرز تهیه :
 
1-فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به شش قسمت تقسیم کنید. آنها را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، بچینید. به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود.

2-در این فاصله، در یک شیرجوش متوسط، لوبیا و ¾ پیمانه سالسا را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید.

3-تورتیلاها را روی ظرف گرد و بزرگ بچینید، مخلوط لوبیا را روی تورتیلاها بریزید. پنیر و فلفل قرمز را روی آنها بپاشید. آنها را 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید و با سالسا سرو کنید.

نکات:


  •     ناچو مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد.
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه.
  •     و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
  •     ناچو مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج