مهمانی را با «اسپاگتی و سالمون» برگزار کنید
۳۲۳۷۹۸
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
۱۷۵۶۹ 
اسپاگتی با ماهی سالمون دودی یک غذای رسمی است که با پخت سریع و طعم فوق العاده اش مهمان های شما را مبهوت و شگفت زده می نماید.
وب‌سایت آوای سلامتی: اسپاگتی با ماهی سالمون دودی یک غذای رسمی است که با پخت سریع و طعم فوق العاده اش مهمان های شما را مبهوت و شگفت زده می نماید.

مواد لازم :

  •  اسپاگتی خشک تهیه شده از آرد سبوس دار : 450 گرم
  •  روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  •  خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
  •  آب انگور : 150 میلی لیتر
  •  ماهی آزاد دودی : 125 گرم
  •  فلفل قرمز : مقداری
  •  فلفل سیاه : مقداری
  •  گشنیز یا جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  پنیر فتا بدون آب و با دست ریز شده : 90 گرم
  •  برگ های ریز و تازه گشنیز یا جعفری جهت تزیین : مقداری

اسپاگتی با ماهی سالمون دودی

طرز تهیه:

1. یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون به آب اضافه نموده و آن ها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان بیایند . آن ها را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید و باقی مانده روغن زیتون را روی آن ها بپاشید . درب قابلمه را ببندید و تکان دهید , سپس آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید .

2. خامه را داخل یک قابلمه کوچک , داغ نمایید اما اجازه ندهید بجوشد . آب انگور را داخل یک قابلمه کوچک دیگر ریخته و داغ نمایید . سپس هر دو قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات هر دو را با هم مخلوط نمایید .

3. ماهی های دودی را خلال نمایید و داخل مخلوط خامه بریزید . مقداری فلفل سیاه و قرمز به عنوان چاشنی به آن اضافه نموده به فاصله کمی قبل از سرو , برگ های تازه جعفری یا گشنیز خرد شده را نیز به آن افزوده و هم بزنید .

4. اسپاگتی را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته , روی آن سس بریزید و با استفاده از 2 چنگال بزرگ آن ها را هم بزنید . سپس پنیر فتا را که با دست ریز شده , روی آن پخش نموده و با برگ های گشنیز یا جعفری تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز :

اسپاگتی با ماهی سالمون دودی را همراه سالاد کاهو با سس لیمو ترش سرو نمایید .
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج