طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات!
۳۲۶۳۵۹
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
۱۹۸۱۵
در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات, سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده, طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود.
وب‌سایت آوای سلامتی: در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات, سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده, طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی بزرگ , نازک ورقه شده : 2 عدد
  •  روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری
  •  پیاز قرمز , نصف و خلال شده : 1 عدد
  •  تره فرنگی , حلقه شده : 1 عدد
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  هویج , درشت خرد شده : 1 عدد
  • گلچه های کوچک کلم بروکلی : 100 گرم
  • گلچه های کوچک گل کلم : 100 گرم
  •  شلغم کوچک , 4 قاچ شده : 2 عدد
  •  آرد سفید ساده : 1 قاشق غذاخوری
  •  عصاره سبزیجات : 700 میلی لیتر
  •  سرکه سیب : 150 میلی لیتر
  • سیب , دانه گرفته و ورقه شده : 1 عدد
  •  مریم گلی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  فلفل قرمز : مقدار کمی
  •  پنیر چدار رنده شده : 50 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات

طرز تهیه  :

1. ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید . آبکش نمایید و کنار بگذارید .

2. روغن را در قابلمه داغ نمایید. پیاز , تره فرنگی و سیر را اضافه نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت داده و گاهی هم بزنید .

3. آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه بپزید. عصاره سبزیجات و سرکه سیب را به آرامی اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند . سیب , مریم گلی و فلفل قرمز بیافزایید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزیجات را در ظرف نیمه گود مخصوص فر قرار دهید .

4. ورقه های سیب زمینی را روی مخلوط سبزیجات بچینید.

5. پنیر چدار را روی ورقه های سیب زمینی بپاشید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شده و لبه های آن ها برشته شوند . ظرف داغ سبزیجات را بلافاصله سرو نمایید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج