فصل باقلا با آش شوید باقلا
۳۳۲۶۱۸
۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۸
۲۱۴۰۷
این روزها فصل باقلا هست و این آش رو می تونید با باقلا درست کرده و با ماست ترش میل کنید و بسیار خوشمزه هست.
وب‌سایت سوران: این روزها فصل باقلا هست و این آش رو می تونید با باقلا درست کرده و با ماست ترش میل کنید و بسیار خوشمزه هست.

مواد لازم :

  • پیاز داغ بمیزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
  • ماست سفت کیسه ای ترش نصف پیمانه
  • عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت) 1 عدد
  • سیر له شده 2 حبه
  • برنج خیس کرده(ترجیحا نیم دانه) 2 پیمانه
  • باقلا سبز 1 پیمانه
  • شوید تازه نیم کیلو
  • نعنا داغ برای تزیین

طرز تهیه آش شوید باقلا

طرزتهیه:

1-ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

2-سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.

طرز تهیه آش شوید باقلا

3-وقتی باقالا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

4-ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.

نکات مهم:

- ماست لازم نیست بجوشد.

- برای بازیافت غذاهای روزانه می توانید از باقیمانده باقلاپلو برای تهیه این آش استفاده کنید.

-طبیعت این آش سرد است زیرا برنج و باقلا دارد پس از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:11 - 1395/03/10
افراد با طبع سرد مراقب باشند بعد از خوردن باقالا گرمی جات بخورند یا آن را با مواد گرم و قوی مثل زنجبیل همراه کنند
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج