ترشى بادمجان شكم‌پر با تمبرهندى
۳۴۳۹۰
۰۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۲
۱۳۵۵۵ 
بادمجان دلمه‌ای را پوست گرفته و ریز خرد كنید. فلفل، كرفس و هویج را هم ساطوری كنید و سپس همه را داخل قابلمه ریخته و با یك و نیم لیوان سركه بجوشانید....

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله اشپزی ایده آل: 

ترشى بادمجان شكم‌پر با تمبرهندى

مواد لازم:

  •  بادمجان كوچك: یك كیلو
  •  برگ انگور یا مو: به تعداد بادمجان‌ها
  •  هویج: 2 عدد  
  • سیر: 10 حبه
  •  كرفس: 2 شاخه
  •  فلفل سبزتند: 5 عدد
  •  بادمجان دلمه‌ای: یك  عدد
  •  نمك: یك قاشق غذاخوری
  •  سبزیجات معطر شامل(مرزه، ترخون، نعناع، جعفری و گشنیز): 250 گرم
  •  سیاه‌دانه: یك قاشق غذاخوری
  •  سركه انگور: یك و نیم لیتر
  •  تمبرهندی: 350 گرم
  •  پودر تخم‌ گشنیز: یك‌دوم قاشق غذاخوری
  •  گلپر پودر شده: یك‌دوم قاشق غذاخوری
روش تهیه:

1- بادمجان را شسته از پهلو یك برش كوچك بدهید.

2- بادمجان​ها را در مقداری آب و نمك بجوشانید تا كمی نرم شوند و بعد آنها را یكی‌یكی روی پارچه نخی چیده تا آبشان كاملا گرفته شود.

3- بادمجان دلمه‌ای را پوست گرفته و ریز خرد كنید. فلفل، كرفس و هویج را هم ساطوری كنید و سپس همه را داخل قابلمه ریخته و با یك و نیم لیوان سركه بجوشانید.

4- اجازه دهید تركیب شما سرد شود و بعد داخل آبكش بریزید. البته زیر آبكش یك ظرف قرار بدهید تا سركه‌ها برای شما حفظ شود و چون در مراحل بعدی به آن نیاز دارید.

5- سبزیجات معطر را بعد از اینكه كاملا شستید و آب آنها گرفته شد ساطوری كنید.

6- سیر را هم ساطوری كرده همراه گلپر و پودر تخم گشنیز به اضافه سبزیجات ساطوری‌شده داخل ظرف دیگری مخلوط كنید و بعد با سایر موادی كه قبلا ساطوری كرده‌اید كاملا تركیب كنید.

7- داخل بادمجان‌ها را با تركیبی كه مخلوط كرده‌اید پر كنید و بعد دور هر بادمجان یك برگ مو بپیچید و داخل ظرف مخصوص ترشی‌ كنار هم بچینید.

8- بقیه سركه را به همراه تمبرهندی به مدت یك ساعت خیس كنید و سپس داخل آبكش ریخته و آن را صاف كنید.

9- در این مرحله تمبرهندی صاف‌شده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید، بگذارید تا سرد شود.

10- تمبرهندی سرد شده را با باقیمانده سركه كه در مرحله اول آبكش كرده و آن را نگه داشته بودید مخلوط كنید و روی بادمجان‌ها بریزید.

11- این ترشی باید به مدت یك هفته داخل یخچال قرار بگیرد و بعد از یك هفته كاملا آماده سرو شدن است.

نکته:

 وقتی كه می‌خواهم این ترشی خوشمزه‌تر شود 2 قاشق ترخون خشك‌شده كه البته باید به شكل برگ ترخون باشد نه پودر شده لابه‌لای بادمجان‌ها می‌ریزم. شما هم از این تجربه من استفاده كنید.


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج