گرانولا بار عسل و شیر عسلی را فقط ورزشکاران بخورند
۳۶۹۷۰۱
۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷
۷۸۳۳ 
گرانولا یك روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه‌های خشك یا مغزهای مقوی است كه بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود. این میكس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشكاران توصیه می‌شود.
وب‌سایت سوران: گرانولا یك روش بسیار عالی برای استفاده از همه میوه‌های خشك یا مغزهای مقوی است كه بیشتر برای صبحانه استفاده می‌شود. این میكس بسیار مقوی و بیشتر برای ورزشكاران توصیه می‌شود.

مواد اولیه :

  • عسل و شیر عسلی به میزان لازم
  • مغز فندق خرد شده به میزان لازم
  • بادام خورد شده به میزان لازم
  • مغز تخمه آفتاگردان،کدوتنبل به میزان لازم
  • بادام هندی خرد شده به میزان لازم
  • گردوی خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه گرانولا بار عسل و شیر عسلی

طرز تهیه:

1-همه مواد رو میریزی توی ظرف دلخواه ات, ته ظرف رو کاغذ آلومینیوم بنداز و یکم چرب کن و موادت رو با شیر عسلی و عسل مخلوط کن بحدی که حس میکنی چسبندگی پیدا کنه با ته قاشق موادت رو سعی کن پرس کنی و بذارش توی فر بمدت1ساعت و درجه حرارت 120

2-بعد از اینکه از فر خارجش کردی 15دقیقه بذار سرد بشه بعد برش بزن...اگر حس کردی موادت خیلی بهم نچسبیده و از هم داره جدا جدا میشه 30دقیقه بذار توی فریزر بعد برش بزن .

3-سعی کنید همه مواد به اندازه هم باشد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج