بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی است
۳۷۰۶۱۳
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۰
۱۲۲۳۷ 
Manicotti
اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.
وب‌سایت پارسه گرد: اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.
 
مواد لازم:

  • نان ترتیلا 8 عدد
  • مرغ پخته شده 2 پیمانه
  • فلفل چیلی 100 گرم
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • پنیر ریکوتا 1 پیمانه   
  • پیازچه  4 عدد 
  • گشنیز 2 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه 1 پیمانه  
  • پنیر موتزارلا  1 پیمانه 
  • پنیر چدار 1 پیمانه

    بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی است
 
طرز تهیه:

1. در کاسه‌ای مرغ (به‌صورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.

2. نان‌های تورتیلا را روی صفحه‌ای صاف قرار داده و مواد را به‌طور مساوی وسط هریک از نان‌ها پخش کنید.

3. آن‌را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده‌اید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نان‌ها به زیر باشد.

4. سس گوجه را با قاشق روی نان‌ها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آن‌ها بپاشید. آن‌ها را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سلسیوس (976 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید بعد از 20 دقیقه فویل را جدا کرده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:35 - 1395/05/27
974 درجه سانتی گراد؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میخوای فولاد ذوب کنی :-O
در ضمن سلسیوس و سانتی گراد جفتشون یکی هستن. یکی از دماها باید به فارنهایت باشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج