سلیقه تان را با «مربای آلو زرد» به رخ بکشید
۳۷۲۹۴۵
۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۳
۱۴۳۲۴ 
مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.
مجله زندگی ایده آل: مربا یکی از مخلفاتی است که خیلی خوب می تواند هنر و سلیقه بانوی ایرانی را نشان دهد. در این مطلب طرز تهیه مربای آلو زرد را که خیلی باب نیست را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

  • آلوزرد درسته:  20 عدد
  • شکر: حدود یک کیلوگرم
  • جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری
  • آب: حدود نیم لیتر
  • در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه

 مربای آلوزرد
 
روش تهیه:

1. برای آماده کردن مربای آلوزرد ابتدا آب و شکر را به جوش می‌آوریم. سپس آلوها را داخل شهد می‌جوشانیم، تا جایی که پوست‌شان ترک بخورد.

2. حالا آلوها را از شهد خارج کرده، کنار می‌گذاریم.

3. در این مرحله جوهرلیمو را به شهد اضافه می‌کنیم و شهد را می‌جوشانیم تا قوام بیاید.

4. سپس آلوها را پوست کنده، دوباره داخل شهد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم چند جوش بزند. بعد مربا را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال مربا را در فریزر نگهداری کنیم.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:01 - 1395/06/01
جوهر لیمو خوب نیست استفاده بشه یه ماده شیمیایی هست بجای اون میشه در آخر کار قبل از چند جوش آخر آب لیمو اضافه کرد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج