انقلابی در سالادهای سنتی، با این سالادهای مدرن
۳۷۵۴۱۰
۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
۱۱۶۵۵ 
سالاد بیکن دودی
سالاد بیـکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده استفاده مـی شود.
وب‌سایت ایران کوک: سالاد بیـکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده استفاده مـی شود. اگر به سالاد های متنوع و سبک علاقه مندید، این غذا یکی از بهترین هاست.

مواد لازم:

  •     بیکن دودی 60 گرم
  •     پنیر پارمسان 25 گرم
  •     جوانه گندم 60 گرم
  •     گوجه گیلاسی 8 عدد
  •     شاهی 10-15 برگ
  •     نان کروتان 1 تست بزرگ
  •     کاهو فرانسوی چند برگ
  •     روغن زیتون 20 گرم
  •     پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

سالاد بیکن دودی

طرز تهیه:

1. کاهو را شسته و خرد کنید. بیکن را خرد و در صورت تمایل در تابه، کمی برشته کنید.

2. برای درست کردن نان کروتان، نان تست را به مربع های کوچک برش بزنید و به آن روغن زیتون و پودر سیر زده و آن را در تابه و یا فر برشته کنید.

3. کاهــو خرد شده، گوجــه دو نیم شده، بیــکن خرد شده،جــوانه، شــاهی و نان کروتان را با هم در کاسه ریخته و روی آن پنیر و سس بریزید.

4. برای درست کردن سس 1 قاشق مربا خوری خردل رو با 4/1 فنجان روغن زیتون خوب مخلوط کنید و به آن یکی دو قاشق غذاخوری سرکه و4/1 فنجان خامه اضافه کنید سپس به سالاد اضافه کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج