وبسایت پارسه گرد: وقتی پوره سبزیجات را با گوشت مخلوط کنیم غذایی سبک و سالمی میشود که در کنار هر غذا یا میان وعده جای خود را باز میکند.
مواد لازم: - گوشت چرخ کرده 450 گرم
- سبزیجات پخته 400 گرم
- قارچ خرد شده 250 گرم
- پوره سیب زمینی 2 پیمانه
- کره 1 و ½ قاشق مرباخوری
- سس ورسترشایر 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه: 1-قارچهای خرد شده را با پودر سیر تفت دهید و کمی خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا چند دقیقه خامه به خورد قارچها برود.
2-فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3-در یک قابلمه روی حرارت ملایم 1 قاشق از کره را آب کنید و گوشت چرخکرده را در آن تفت دهید.
4-مقداری در آن آب بریزید و اجازه دهید تا بپزد تا تکههای گوشت چرخکرده به خوبی از هم جدا شوند.
5-گوشت پخته شده را با سس ورسترشایر، سبزیجات (شامل بروکلی، گل کلم و هویج) و نیمی از مخلوط قارچ مخلوط کنید.
6-آن ها را در یک ظرف نسوز بریزید.
7-نیم دیگر از مخلوط قارچ را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید و آن را روی مواد دیگر بریزید.