کیک هلو؛ عصرانه همه پسند
۴۰۰۲۱۶
۲۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
۱۵۸۳۴
حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
وب‌سایت آشپزباشی: حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.
 
 مواد لازم:
 
  • هلو ۴ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بادام ۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
  • آرد ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • کره ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • مارمالاد به میزان لازم
 
 کیک هلو
 
طرز تهیه:

1. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.

3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.

4. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.

5. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

6. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.

7. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.
 
نکاتی در مورد تهیه ی کیک هلو:

1.  پوست هلو را بگیرید و هسته  آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.

2.  از مارمالاد هلو استفاده کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج