سوپ اسفناج و پاستا، پیش غذا یا غذای کامل؟!
۴۰۶۰۹۴
۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷
۹۹۴۱ 
سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.
وب‌سایت آشپزخانه کوچک من: سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • هویج: 1 عدد  مکعبی خرد شده
  • کرفس: 2 شاخه خرد شده
  • سیر: 2 حبه تپل ریز خرد شده
  • فلفل سیاه : 1/3 قاشق چای خوری
  • قارچ : 4 عدد خرد شده
  • نمک
  • ریحون خشک : 1 قاشق چای خوری
  • رزماری, پونه کوهی ,آویشن : مخلوطی از هر سه 1 قاشق چای خوری
  • آب سبزیجات
  • اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
  • Orzo پاستا : نیم پیمانه
  • پنیر پارمژان
  • خامه رقیق
  • روغن زیتون

سوپ اسفناج و پاستا

طرز تهیه:

1. پیاز رو خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدید تا سبک بشه بعد سیر- کرفس و هویج - قارچ مکعبی خرد شده  رو اضافه کنید، کمی تفت بدید در قابلمه رو بزارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز بشه.

2. بعد ادویه ها رو اضافه و تفت بدید اب سبزیجات رو اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا رو اضافه کنید.

3. وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید.

4. موقع سرو روش پنیر پارمژان و خامه بریزید.
 
سوپ اسفناج و پاستا 
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:44 - 1395/07/27
به نظر خوشمزه میاد.میرم تو کارش
United States
19:10 - 1398/01/16
چرا حاصل رنج دیگران رو میدزدین الان به صاحب این رسپی و عکس گزارش میدم
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۷
وای نه توروخدا به برترین ها یه فرصت دوباره بده... این کارو در حق ما نکن...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج