طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا
۴۰۶۷۴۵
۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
۹۴۱۹ 
پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. در این مطلب، پاستای میگو با عطر پاپریکا و طعم لیمو ترش را برایتان انتخاب کرده ایم. امید که مورد توجهتان واقع شود.
وب‌سایت روزیاتو: پاستا از جمله غذاهای محبوب بیشتر مردم جهان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می گردد. در این مطلب، پاستای میگو با عطر پاپریکا و طعم لیمو ترش را برایتان انتخاب کرده ایم. امید که مورد توجهتان واقع شود.

مواد لازم:

  •     ۲۲۵ گرم پاستا نواری
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     یک عدد پیاز درشت شیرین
  •     ۱ قاشق غذاخوری رزماری
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
  •     ۱ پیمانه سرکه سفید
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     پنیر پارمسان برای تزئین
 
پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا

طرز تهیه:
 
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.

2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.

3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.

4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.

6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.

7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج