پیشنهاد صبحانه: املت تره‌ فرنگیِ تُند با اسفناج
۴۳۲۲۸۷
۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۵
۱۶۸۹۵
برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
وب سایت شور و شیرین: برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
 
مواد لازم:
 
  • روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری
  • فلفل قرمز خردكرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
  • پودر زیره  1 قاشق چایخوری
  • تره‌فرنگی خردكرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
  • نمك و فلفل سیاه  به میزان لازم
  • برگ‌های كوچك اسفناج  150 گرم
  • مغزهای برشته كرده  3 قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ  5 عدد
  • ریحان تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری
  • جعفری تازه و خردكرده  1 قاشق سوپخوری
 
املت تره‌فرنگی، فلفل قرمز و اسفناج 
 

 طرز تهیه:

1. تابه‌ مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 - 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاه‌گاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

2. آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه كنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا تره‌فرنگی، نرم شود. نمك و فلفل را نیز اضافه كنید.

3. حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آن‌گاه مخلوط مغزها و تخم‌مرغ‌های زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد.

4. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق می‌باشد.
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
United Arab Emirates
12:57 - 1397/09/12
خيلي خوشمزه است، من عاشق اسفناجم و كوكو و املت اسفناج بي نظيره. من امتحان كردم خيييييييييلي خوشمزه است.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج