این جمعه‌، ناهار پاستا بزن!
۴۳۶۱۲۸
۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۸
۱۲۹۵۲
یک پاستای لذیذ و خوشبو، با طعم سبزیجات متنوع و نشاط آور که مناسب گیاه خواران نیز می‌باشد. با این میزان مواد، می‌توان برای 4 نفر پاستا سرو نمود. در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا می‌توانید از پاستای تورتلیونی استفاده کنید. در غیر این صورت از هر گونه پاستای فرم دار می‌توانید استفاده کنید.
وب‌سایت پارسه گرد: یک پاستای لذیذ و خوشبو، با طعم سبزیجات متنوع و نشاط آور که مناسب گیاه خواران نیز می‌باشد. با این میزان مواد، می‌توان برای 4 نفر پاستا سرو نمود. در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا می‌توانید از پاستای تورتلیونی استفاده کنید. در غیر این صورت از هر گونه پاستای فرم دار می‌توانید استفاده کنید.

مواد لازم:
 
  • پاستای تورتلیونی 450 گرم
  • روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد‌شده   نصف یک پیاز 
  • سیر ریز خرد‌شده     3 حبه
  • گوجه‌فرنگی ساتوری‌شده     800 گرم
  • ریحان ساتوری‌شده    ¼ پیمانه
  • بادنجان خرد‌شده    3 عدد کوچک
  • روغن    برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل سیاه    به میزان لازم
  • فلفل قرمز   به میزان لازم 
  • پنیر فیلا فیلای رنده‌شده    60 گرم
  • ریحان تازه     برای تزئین
 
پاستای آلا نرما 
 
 
طرز تهیه:
 
1-در یک تابه مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی خرد‌شده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه می‌کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
 
2- پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ریزیم و قدری نمک اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجان‌های خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می‌گذاریم تا روغن‌های اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه می‌کنیم.
 
3-وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم. پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم. سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم.
 
4-پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب می‌کشیم و باقیمانده سس را روی آنها می‌ریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج