طرز تهیه کیک ستاره‌ای نوتلا
۴۴۳۵۳۸
۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴
۱۵۹۴۶ 
برای تهیه این کیک خوشمزه و بسیار زیبا، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید.
وب سایت روزیاتو: برای تهیه این کیک خوشمزه و بسیار زیبا، باید خمیر آماده کروسان تهیه کنید. یا اگر خودتان بلد هستید، آن را از قبل آماده کرده و بقیه مراحل را طبق دستور زیر انجام دهید.
 
مواد لازم:

  •     خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)
  •     یک شیشه نوتلا
  •     ۱ عدد تخم مرغ
 
کیک ستاره ای نوتلا 

طرز تهیه:

 1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید.
 
3- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید.
 
4- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.
 
5- آنها را روی هم بچینید.
 
6- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.
 
 7-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.
 
 8-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.
 
9- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید.
 
10- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.
 
11-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
 
12- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج