سس کارامل شور؛ مناسب انواع کیک و بستنی
۴۶۸۱۱۰
۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷
۱۴۳۲۳ 
برای داشتن یک سس کارامل عالی نباید آن را به حال خود روی گاز رها کنید. می توانید آن را در کنار بستنی وانیلی، انواع کیک های شکلاتی و بروانی سرو کنید.
وب سایت آشپزباشی: سس کارامل شور از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
 
برای داشتن یک سس کارامل عالی نباید آن را به حال خود روی گاز رها کنید. می توانید آن را در کنار بستنی وانیلی، انواع کیک های شکلاتی و بروانی سرو کنید.
 
مواد لازم:

  •     شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
  •     شکر ۱/۴ پیمانه
  •     کره ۷۵ گرم
  •     عسل  ۳ قاشق غذاخوری
  •     خامه ۱/۲ پیمانه
  •    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
 
سس کارامل شور 
 
طرز تهیه:

1- شکرها را به همراه کره و عسل در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط ریخته و آب کنید. سپس اجازه دهید برای ۳ دقیقه در حالی که آن را مدام هم می زنید، قل بزند. برای این کار از قاشق چوبی استفاده کنید.
 
2- خامه و نمک را اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید. آن را بچشید و در صورت تمایل نمک بیشتری به آن اضافه کنید. سس را برای ۱ دقیقه ی دیگر بپزید و سپس در ظرف شیشه ای بریزید.
 
3-می توانید سس کارامل شور را روی بستنی وانیلی، براونی و کیک شکلاتی ریخته و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سس کارامل شور:

1- اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید، می توانید شکر سفید را جایگزین آن کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج