طرز تهیه تارتلت خرمالو
۴۷۸۲۶۶
۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲
۱۵۰۵۳
در این مطلب طرز تهیه تارتلت خرمالو را به شما آموزش داده ایم. این تارتلت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه تارتلت خرمالو را به شما آموزش داده ایم. این تارتلت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:
 
  • آرد (الک شده): 185 گرم
  • پودر قند: 55 گرم
  • کره: 125 گرم + به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  • خرمالو (ورقه ای شده): 700 گرم
  • شکر: 1 ق س
  • پودر ژلاتین: 1 ق س
  • خامه فرم گرفته: به میزان لازم
تارتلت خرمالو
 
روش پخت:
 
1-    آرد و پودر قند را درون ظرفی ریخته و 125 گرم کره (سرد) را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و به وسیله دست ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود. خمیر آماده شده را داخل کاسه ای قرار داده و با استفاده از دستمالی روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
 
2-    با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید.
 
3-    مقداری کره (ذوب شده) را با استفاده از قلم مویی به قالب های کوچک کنگره دار مخصوص پای بمالید. از خمیر به اندازه قالب برش زده و داخل آن بگذارید و به وسیله دست آن را ثابت کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ داخل خمیر ایجاد کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و درون آن مقداری حبوبات بریزید (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود).
 
4-    خمیر آماده شده را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج  کرده و حبوبات و کاغذ را بردارید. بعد 15 دقیقه دیگر در فر قرار داده و از فر خارج کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
 
5-    خامه فرم گرفته را داخل قیفی با سرماسوره شکوفه ریخته و داخل پای قیف بزنید. سپس خرمالو را روی آن بچینید.
 
6-    پودر ژلاتین را همواره با شکر داخل 1 پیمانه آب جوش ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) حل کرده و با استفاده از قاشقی روی خرمالو ریخته تا براق به نظر آید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج