طرز تهیه خورش کلم بروکلی
۴۹۳۶۹۴
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
۱۶۰۳۴ 
اگر فکر می کنید که تنوع غذاهای سنتی و قدیمی دیگر به پابان رسیده، و برای درست کردن غذاهای جدید باید به سراغ غذاهای مدرن بروید، کاملا در اشتباه هستید. هنوز هستند خورش هایی که تا به حال درست نکرده اید و با پختن آنها، غذایی جدید با برنج خواهید داشت. خورش کلم بروکلی یکی از این غذاهاست.
ماهنامه سرآشپز: اگر فکر می کنید که تنوع غذاهای سنتی و قدیمی دیگر به پابان رسیده، و برای درست کردن غذاهای جدید باید به سراغ غذاهای مدرن بروید، کاملا در اشتباه هستید. هنوز هستند خورش هایی که تا به حال درست نکرده اید و با پختن آنها، غذایی جدید با برنج خواهید داشت. خورش کلم بروکلی یکی از این غذاهاست.
 
مواد مورد نیاز:
 
  • گوشت (مکعبی خرد شده): 300 گرم
  • کلم بروکلی (گل گل شده): 250 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • پودر دارچین: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 خورش کلم بروکلی

روش پخت:

1.    کلم بروکلی را همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای ریخته و به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

2.    2. درون قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز و سیر را کمی تفت دهید. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.

3.    نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و تفت دهید. سپس 2 پیمانه آب درون آن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تابپزد.

4.    کلم بروکلی را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه کنار بگذارید. بعد به همراه نان یا برنج سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج