جوجه شكم پر برياني
۵۰۰۲
۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۸
۲۹۶۳۱
ابتدا داخل شكم جوجه را كاملا خالي كرده و مي‌شوييم. پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل انگشتي خرد مي‌كنيم، يك دسته جعفري را با چند شاخه كرفس و 2 عدد گوجه فرنگي به همراه پياز و فلفل داخل شكم مرغ مي‌ريزيم.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • جوجه درسته: يك عدد
  • پياز متوسط:  2 عدد
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • گوجه فرنگي: 2 عدد كوچك
  • جعفري و ساقه كرفس: به ميزان لازم
  • زعفران آب كرده: 2 قاشق غذاخوري
  • آب ليمو ترش:  2 قاشق غذاخوري
  • سويا سس:  4 تا 5 قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: به مقدار لازم



روش تهیه :

ابتدا داخل شكم جوجه را كاملا خالي كرده و مي‌شوييم. پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل انگشتي خرد مي‌كنيم، يك دسته جعفري را با چند شاخه كرفس و 2 عدد گوجه فرنگي به همراه پياز و فلفل داخل شكم مرغ مي‌ريزيم. 2 ساق مرغ را به يكديگر بسته، سويا سس، آب ليمو ترش و زعفران را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي سطح مرغ را با اين مواد آغشته مي‌كنيم. در نهايت مقداري روغن زيتون را روي جوجه ريخته و به‌مدت 2 تا 3 ساعت روي پنجره فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم. 
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج