بورانی بادمجان؛ بورانی پرطرفدارِ تازه مد شده
۵۱۹۳۲۶
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲
۲۰۷۸۱ 
جدیدا - البته خیلی هم جدید نیست - درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده است. در این مطلب هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.
وب سایت سرآشپز: جدیدا - البته خیلی هم جدید نیست - درست کردن انواع بورانی کنار غذا مد شده است. در این مطلب هم طرز تهیه بورانی بادمجان پرطرفدار را به شما آموزش داده ایم.
 
 مواد لازم:

  • ماست پرچرب   ۱ پیمانه
  • بادمجان   ۳ عدد
  • سیر   ۲ حبه
  • لیمو ترش   ۱ عدد
  • روغن زیتون   ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک    به مقدار لازم
 
بورانی بادمجان
 
طرز تهیه:
 
1- سیر را رنده کنید.

2- کباب‌پز را از قبل گرم کنید یا اجاق را روی شعله متوسط روشن کنید و روی آن شعله پخش‌کن قرار دهید.

3- با استفاده از یک چاقوی تیز، در 3 تا 4 نقطه از بادنجان‌ها شکاف ایجاد کنید تا موقع پختن نترکند.

4- بادمجان‌ها را روی شعله پخش‌کن یا کباب‌پز بگذارید و آن ها را کباب کنید؛ گهگاهی آنها را بچرخانید تا زمانی‌که پوست آنها سیاه و ورقه ورقه شود. آن‌گاه بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

5- وقتی بادمجان‌ها به اندازه کافی سرد شدند، آنها را پوست بکنید و خرد کنید؛ مجددا با چنگال له کنید تا نرم شوند.

6- بادمجان‌های له شده را درون یک کاسه متوسط بریزید. روغن، ماست و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا جایی‌که خوب با یکدیگر مخلوط شوند.

7- سیر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید.

8- اگر تمایل دارید آن را با جعفری و دانه‌های انار تزیین کنید. این غذا را سرد میل کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:42 - 1396/02/06
بدون اب لیمو وروغن زیتون خوشمزه میشه
Iran, Islamic Republic of
23:42 - 1398/06/13
دمتون گرم معلومه خیلی لذیذه
پیاز تفت داده هم اضافه کنیم فکر
میکنم خوشمزه تر میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج