طرز تهیه رول پاستا و سیب زمینی با ژلاتین!
۵۲۶۵۰۰
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
۱۲۵۷۹ 
در این مطلب طرز تهیه رول پاستا با سیب زمینی را به شما آموزش داده ایم. در این غذا از ژلاتین نیز استفاده شده است.
ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه رول پاستا با سیب زمینی را به شما آموزش داده ایم. در این غذا از ژلاتین نیز استفاده شده است.
 
مواد مورد نیاز:

  • پاستا صدفی (آبکش شده): 50 گرم
  • سیب زمینی: 500 گرم
  • پودر ژلاتین: یک دوم قاشق سوپخوری
  • هویج (بخارپز و نگینی خرد شده): 1 عدد
  • پیازچه (ریز خرد شده): 1 عدد
  • خیارشور (ریز خرد شده): 1 عدد
  • ژامبون (نگینی خرد شده): 1 ورق
  • فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): یک چهارم یک عدد
  • سس خردل: 1 قاشق چایخوری
  • سس مایونز: 1 قاشق چایخوری
  • جعفری (خرد شده): 1 قاشق سوپخوری
  • آب لیمو ترش: 1 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک دوم قاشق سوپخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم

 رول پاستا و سیب زمینی
 
روش پخت:

1. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

2. هویج، پیازچه، خیارشور، ژامبون، فلفل دلمه ای رنگی، سس خردل، سس مایونز، روغن زیتون، نیمی از پاستا، آب لیمو ترش، ژلاتین حل شده، نمک و فلفل سیاه را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

3. سیب زمینی را با آب و نمک بپزید و به همراه بقیه پاستا چرخ کنید.

4. کاغذ آلومینیومی را روی سطح صافی پهن کنید و روی آن را به وسیله قلم مویی با مقداری روغن مایع چرب کنید. سپس روی آن جعفری پاشیده و مخلوط سیب زمینی و پاستا را به صورت یک لایه نازک روی فویل پهن کنید. بعد مخلوط هویج را در وسط آن قرار داده و به کمک فویل رول کنید.

5. رول را به همراه ورق آلومینیومی حدود 6 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را به دلخواه برش بزنید و با سس خردل، سس مایونز و جعفری خرد شده، تزیین و سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج