طرز تهیه «کیک اسفنجی» با دستور کیک پز معروف آمریکایی
۵۳۳۳۹۸
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰
۴۱۷۵۶۳ 
کیک اسفنجی آقای Buddy Valastro. ایشون که معروف به Cake Boss هستند از سرشناس‌ترین کیک پز‌های آمریکایی اند که با برنامه‌های بی نظیرشون تو شبکه TLC کلی طرفدار دارند.
وب سایت سوران: کیک اسفنجی آقای Buddy Valastro. ایشون که معروف به Cake Boss هستند از سرشناس ترین کیک پزهای آمریکایی اند که با برنامه های بی نظیرشون تو شبکه TLC کلی طرفدار دارند.
 
این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب دارد از جمله:
 
1. خیلی خیلی پف میکنه.
 
2. فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره .
 
3. زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه .
 
4. خیلی لطیف و نرمه .
 
5. کیک خیلی بافتش سبکه .
 
6. پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد، مهمونی، و عروسی هست.
 
اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند .اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش می‌تونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی‌ هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
 
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه .
 
مواد لازم:

  • تخم مرغ (هم دمای اتاق) ۴ عدد
  • شکر ۲ پیمانه
  • شیر  یک پیمانه
  • کره یک چهارم پیمانه
  • آرد معمولی ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کیک اسفنجی باس(cake sponge boss) 
طرز تهیه:
 
1-قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی‌ سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی‌ قبل از شروع کار قالبمونو آماده می‌کنیم، مواد اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده واسه شروع.
 
2-خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه .
 
3-مواد خوشکمون رو مثل آرد، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم .
 
4-تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم .
 
5-دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه .
 
6-اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
 
7-من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

8-بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
 
9-با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
 
10-بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت

11-شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه .

12-مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.

13-و همچین کرمی به دست بیاریم .

14-مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حولوحوش کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشه.

15-خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم .
 
16-میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله واسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه ) اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
 
17-وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
 
18-حسابی پف کرده وطی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه .
 
19- ١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
 
20-سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
 
21-کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می‌زنیم.
 
22-وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .
انتشار یافته: 95
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:20 - 1396/03/05
من درست کردم باهمین دستور.فوق العاده شد
Iran, Islamic Republic of
22:47 - 1396/06/05
سلام من این کیک را با این دستور درست کردم خیلی خوب شد فقط مدت زمانی که تو فر باید گذاشته بشه بیشتر از اونی هست که تو دستور بالا نوشته شده من حدود چهل دقیقه تو فر گذاشتم
Iran, Islamic Republic of
18:01 - 1396/06/06
میشه تو ماهیتابه درست کرد؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۷
ق
Iran, Islamic Republic of
22:30 - 1396/06/17
سلام ممنون از طرز تهیه اش ما فر نداریم به جاش ماکروفر داریم توی ماکروفر چقدر باید بمونه ممنون میشم دقیق بگید
Iran, Islamic Republic of
12:21 - 1396/06/28
دستور پخت عالی بود برای اولین بار بهترین کیک اسفنجی رو درست کردن ممنوتم
Iran, Islamic Republic of
21:36 - 1396/08/08
سلام منم میخوام این کیکو درست کنم فقط آرد معمولی منظورتون چه آردیه؟؟؟و اینکه میشه لا به لای مواد میوه مثلا موز گذاشت؟؟؟
پاسخ ها
ااا
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۳
ااا
سمیرا
United States
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۳
میشه‌توقابلمه‌درست‌کرد
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
ارد قنادی میخواد این کیک را من درست کردم عالیه بهترینه
Iran, Islamic Republic of
19:44 - 1396/09/01
پس وانیل کو!!!!!!!!
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
منم همینو گفتم
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
كيك اسفنجي كه وانيل نداره
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۱
من كه هم با وانيل درست كردم هم بدون وانيل با وانيلش خوشمزه تر شد
Iran, Islamic Republic of
09:47 - 1396/09/28
عاااااااالی شد من بجای وانیل زعفران دم شده ریختم کمی هم کم شیرین کردم واقعا خوب بود ممنونم
Iran, Islamic Republic of
21:56 - 1396/10/05
سلام خانوما...کف ظرفتونو اصلن چرب نکنید چون پف کیک رو تا حد زیادی میگیره بجاش از کاغذ روغنی برلی کف ظرف استفاده کنید.
Iran, Islamic Republic of
17:57 - 1396/10/11
سلام
چرا من وقتی از کاغذ روغنی استفاده می کنم پف کیکم خیلی کم میشه
Iran, Islamic Republic of
17:07 - 1396/10/27
سلام من از كاغذ روغنى استفاده كردم خيلي كم پف كرد
Sweden
21:06 - 1396/11/13
من درست كردم اما به محض اينكه گذاشتم تو فر در عرض ٣ دقيقه روش برشته شد و تا پايان پخته شدني روش سوخت
پاسخ ها
بدون نام
United Kingdom
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۳۰
دوست عزيز حتما شما گريل يعني شعله بالا رو روشن كودي
Iran, Islamic Republic of
15:14 - 1397/02/28
حرارت فرها با هم فرق داره. باید برطبق نوع فرتون حرارت و مدت زمانو تنظیم کنید. مخصوصا فرهای کوچیک حرارت بیشتری داره توش و باید خیلی مواظب بود
United States
11:34 - 1397/02/30
تو توستر هم میشه درستش کرد؟
پاسخ ها
سمیرا
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
اره چرا نمیشه
Iran, Islamic Republic of
10:58 - 1397/02/31
من کیک پز برقی دارم (قابلمه ماننده)بنظرتون اونو باید مثل فر بزارم 20 دقیقه گرم بشه بعد مواد کیکو بریزم توش یا نیازی به گرم شدن نداره؟ آخه دوست دارم خوب پف کنه
Iran, Islamic Republic of
21:04 - 1397/03/01
قالب بیست وسه سانتی برای این مواد کوچیکه
فالب بزرگتری میخواد
Iran, Islamic Republic of
21:04 - 1397/03/01
قالب بیست وسه سانتی برای این مواد کوچیکه
فالب بزرگتری میخواد
Iran, Islamic Republic of
18:24 - 1397/03/12
پینانه یعنی چند گرم
پاسخ ها
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۰
هر پیمانه مواد خشک معادل 16 قاشق غذاخوری
Iran, Islamic Republic of
21:10 - 1397/03/28
پختم. چون دستورش راحت تر و متفاوت تر از کیک اسفنجیای دیگه بود باورم نمیشد اینقدر پف کنه. اما عالی بود. سپاس
Iran, Islamic Republic of
20:40 - 1397/04/01
من بعد اشنایی با این دستور چندین باردرست کردم خیلی خوب میشه فقط شکرو حتما آسیاب کنید چون بااین دستور زیادحل نمیشه کف طرف کاغذ روغنی بدون چرب کردن دیواره
France
02:06 - 1397/05/04
اندازه مواد بر حسب گرم چقدر میشه؟
Iran, Islamic Republic of
20:57 - 1397/05/22
من درست کردم حدود یک ساعت و نیم تو فر بود و وسطشم خمیری شد
Iran, Islamic Republic of
17:36 - 1397/05/28
دمای فر رو قبلش خیلی گرم کردی شوک به کیک وارد و خمیری شده
Iran, Islamic Republic of
22:05 - 1397/05/28
من درست کردم الان تو فره ببینم چطور درمیاد
Iran, Islamic Republic of
16:09 - 1397/06/01
روی کیک که گنبدی میشه برای تزئین باید چه کار کنیم که سطحش صاف بشه
Iran, Islamic Republic of
16:11 - 1397/06/01
برای روی کیک که گنبدی میشه برای تزئین باید چه کار کنیم
پاسخ ها
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
کیک صاف و توی اینترنت سرچ کن میگن حوله خیس باید دور قالب بپیچی اگه نازک دو لا باشه با سنجاق قفلی ببندی لی هم میشه ولی پارچه های دیگه نه
Iran, Islamic Republic of
15:23 - 1397/06/08
سلام .من الان دارم درست میکنم توروخدا دعا کنید خوب بشه امشب مهمون دارم آبروم نره
پاسخ ها
آیدا
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
خخخخ
Iran, Islamic Republic of
21:12 - 1397/06/09
درست کردم خیلی عالی شددددد فقط بجای۴۰دقیقه ۵۵دیقه پخت
Iran, Islamic Republic of
08:10 - 1397/07/03
من درست عالی شدخیلی ممنون ازدستورپخت که گذاشتین وانیل هم استفاده کردم اینقدرپف کردک فکرشم نمیکررم
Iran, Islamic Republic of
11:53 - 1397/07/22
سلام من درس کردم عالی شد ممنونممممم
Iran, Islamic Republic of
13:57 - 1397/07/24
سلام منظور از پیمانه چند گرم هست؟
پاسخ ها
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۸
250گرم
Iran, Islamic Republic of
09:14 - 1397/07/25
سلام من درست کردم خیلی خوب پف کرد ولی بوی تخمرغ میده برا چی اینطوری شد؟؟ خیلی کم وانیل به تخمرغ زدم
Iran, Islamic Republic of
09:26 - 1397/07/25
سلام من این کیک و پختم خیلی خوب پف کرد ولی با اینکه یکم وانیل به تخمرغ زدم ولی بو تخمرغ میداد؟ برا چی اینطور شد؟؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۲
من درست کردم خیلی شیرینیش زیاد بود
Iran, Islamic Republic of
19:05 - 1397/07/25
من الان کاغذ روغنی ندارم چکار کنم پفش نخوابه
United Arab Emirates
05:58 - 1397/08/13
سلام من این کیک رو درست می کنم اصلا درست پف نمی کنه و دورش برشته و روی کیک فرو می ره و گود میشه یه شماره تماس بزارید ممنون میشم
Iran, Islamic Republic of
00:09 - 1397/09/02
سلام میشه از میزان شکر کم کرد ؟؟؟ تو پف کیک اثر نمیزاره ؟؟
Iran, Islamic Republic of
15:00 - 1397/09/12
منم با کاغذ روغنی درست کردم ولی اصلا پف نکرد
Iran, Islamic Republic of
23:25 - 1397/09/22
سلام ببخشید این کیک برای چند نفره؟ و تو قالب چند سانتی بریزیم برای کیک تولد که دو سه طبقه بشه درست کرد؟
Iran, Islamic Republic of
11:49 - 1397/09/27
من تو توستر میخام درست کنم همش کیکام میسوزه چیکار کنم
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
درجه تستر روی ۱۷۰ بزار مدت ۴۰ دقیقه من همیشه کیک درست میکنم عالی میشه
Iran, Islamic Republic of
17:53 - 1397/09/29
ميشه بجاي كره إز ورغم جامد استفاده كرد؟
Iran, Islamic Republic of
04:31 - 1397/10/06
سلام برای قالب 30*40 مواد رو باید چند برابر کنم؟
Iran, Islamic Republic of
23:31 - 1397/10/08
سلام میشه به این کیک گردو یا کشمش یامیوه اضافه کرد؟
Iran, Islamic Republic of
11:24 - 1397/10/18
سلام.میشه ازین کیک برا سابله استفاده کرد؟برش هاش صافه؟و اینکه میشه اول شیر رو به تخم مرغ و شکر اضافه کرد که شکر حل بشه؟
Iran, Islamic Republic of
00:42 - 1397/10/20
ببخشيد من به اين روش كيك درست كردم و خوب پف كرد ولي روي كيك حالت خيس داشت.ممنون ميشم پاسخ بدهيد
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
شکرروحتما اسیاب کنید تادحل بشه ورویش چسبناک نشه.بعدازپخت هرنوع کیک مدتی درفرخاموش قراردهید تاحدزیادی جلو چسبناک شدنشومیگیره شکرشم حتما کم کنیدیه دلیل چسبناک شدن زیادبودن شکرشه
Iran, Islamic Republic of
13:47 - 1397/10/22
يعنى دو پيمانه شكر نريزيم؟منظور از پيمانه همين مقياس ليوان هاي فرانسوي دسته دار هست؟و اينكه مقدار شكر رو چقدر بريزم و مقدار أرد رو كم نكنم ديگه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۵
من این کیکو چندین بارپختم مقدارشکرش زیاده ب خصوص اگرقرارباشه باخامه تزیین بشه بدون کم کردن آردمقدارشکرو یک یا یک ونیم پیمانه بریزید.من‌اوایل ک کم‌نمیکردم‌رویه و ته کیک کاملا خیس وچسبنده میشد
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۵
یک یا یک ونیم‌پیمانه شکر بدون کم کرون ارد
Iran, Islamic Republic of
18:42 - 1397/10/22
سلام خسته نباشین من درست کردم خیلی شیرین شده میشه شکر کمتر ریخت؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۵
حتما کمتربریزید یک یا یک ونیم پیمانه اسیاب شده
Iran, Islamic Republic of
03:21 - 1397/10/28
پیمانه یعنی چقدر ؟؟لیوان دسته دار؟؟؟فرانسوی
Iran, Islamic Republic of
07:36 - 1397/11/02
عالی عالی همه چیزش درسته. شیرینیش هم خیلی اندازه.خیلی پف میکنه .خیلی هم نسبت به کیکهای دیگه راحت تر وموادشم کم تره وکم هزینه تره.خیلی متشکرم
Iran, Islamic Republic of
20:32 - 1397/11/12
بهترین کیکی بود که تا حالا خوردم عااااالی ممنون
Iran, Islamic Republic of
17:11 - 1397/12/13
میشه داخل کیک پز برقی پخت ایا از کاغذ روغنی میشه استفاده کرد
Iran, Islamic Republic of
21:25 - 1398/02/03
بسيار داغون
حيف موادي كه مصرف شد
اين مطلب مسخره رو حذف كنيد
Iran, Islamic Republic of
23:14 - 1398/02/11
من با فر و ماکروفرمون بلد نیستم کار کنم توی قابلمه یا ماهیتابه چجوری میتونم درستش کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم
United States
01:39 - 1398/02/19
من مرتب این دستور کیک رو درست میکنم واقعا عالی حتی برا کیکهای سفارشی هم انجام دادم عالی شده
United States
01:44 - 1398/02/19
من مرتب این دستور کیک رو انجام دادم حتی برا سفارشات بیرون واقعا عالی شده ولی شکرش رو یک لیوان میزارم دو لیوان شکر خیلی شیرین میشه
Iran, Islamic Republic of
15:25 - 1398/02/28
من درست کردم عالی شد و زیاد پف کرد ی مقدار وانیل تو عطرو طعمش خیلی خوب میشه وقتی مواد خشکو ترکیب میکنیم وانیلم اضافه کنیم اضافه کنیم
France
09:46 - 1398/03/29
دست گلتون درد نکنه درست کردم فوق العاده بود...کارتون درسته...همیشه سبز باشید و تو کارهاتون پیروز
Iran, Islamic Republic of
00:39 - 1398/07/22
کیک و مبشه بدون هم زن درست کرد آیا خوب پف میکند بدون هم زن.
Iran, Islamic Republic of
19:54 - 1398/11/28
خیلی شل شد 2 ساعته تو فره هنوز نپخته
Iran, Islamic Republic of
16:59 - 1398/12/20
منظور از آرد معمولی چه آردی هست؟
Iran, Islamic Republic of
22:41 - 1399/01/10
الان تو موادای لازمش زده پیمانه منظور چقده خب .؟!واسه کسی ک تازه کاره خب نمیدونه پیمانه چقدی باید باشه .
Iran, Islamic Republic of
12:07 - 1399/01/25
سلام، ببخشید من با این طرز تهیه درست کردم ولی کیک م بافت ش سفت شده، انگار کیک کهنه است، با اینکه خوب پف کرده ولی کیک م بافت ش خوب و نرم نیست، چی کار کنم تا کیک م بافت ش نرم و ترد باشه، مرسی، ممنون از راهنمایی تان
Iran, Islamic Republic of
16:36 - 1399/01/27
سلام میشه توی قابلمه ی معمولی هم درست کرد؟؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
01:53 - 1399/02/16
سلام منم با همين دستور درست كردم فقط بهش نمك ميوه هم اضافه كردم و توى كيك پز درست كردم عاااااااااالى شد البته از قبل درب كيك پز گذاشتم گرم شد و به مدت سى دقيقه و از شكلات تخته ايى هم براى تزيينش استفاده كردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج