طرز تهیه توپک پاستا
۵۳۹۲۲۹
۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
۱۳۷۹۹
پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از دیدن آن گل از گلشان باز می شود.
وبسایت نازخاتون: پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از دیدن آن گل از گلشان باز می شود.

مواد لازم:
 
  • پاستا حلزونی  ۸ پیمانه
  • ژامبون گوشت (نگینی خرد شده)  ۶ پیمانه
  • پنیر فونتینا   ۱ پیمانه
  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • شیر گرم  ۱ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
  • پنیر چدار   ۲٫۵ پیمانه
  • خامه ترش  سه چهارم پیمانه
  • آرد  ۱ قاشق سوپخوری +  یک دوم پیمانه
  • پودر سوخاری  ۲٫۵ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید   به میزان لازم
  • روغن مایع     به میزان لازم
  • کره ۱ قاشق سوپخوری

روش تهیه توپک پاستا 
 
روش پخت:

1. داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه ۱ قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

2. کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید. بعد ۱ قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود (به مدت ۲ دقیقه)، سپس ۱ پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد ۱ پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.

3. پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، ۱ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

4. یک دوم پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

5. تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای دیگر ریخته و مخلوط کنید.

6. پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.

7. پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید (تقریبا ۳۶ توپک).

8. هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

توپک های پاستا آماده درون یخچال

مقداری روغن داخل تابه ای نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود (حدود ۳ دقیقه)، سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج